Viikkotiedote 17.–23.6.2024

Karelia Golfin viikkotiedotteesta löydätte ajankohtaiset tiedot toimipisteiltämme sekä tapahtumistamme. Tervetuloa liikkumaan!


Juhannusviikon kohokohtana torstaina klo 18.00 pelattava Subway Juhannus Scramble

Juhannusviikon kohokohtana pelataan jo perinteeksi muodostunut Subway Juhannus Scramble torstaina 20.6. klo 18.00 yhteislähdöllä starttaavana iltakilpailuna.

Kilpailu on jo käytännössä täynnä, mutta viimeisiä hajapaikkoja sekä jonotuslistan kärkipaikkoja kannattaa vielä kysellä mikäli osallistuminen torstain peleille kiinnostaa. Muutoin kentillämme on hyvin tilaa, sillä isompia tapahtumia ei muita Juhannusviikolla järjestetä.


Golfin kokeilua ilmaiseksi Pilkonpuistossa ja Kontioniemessä

Muina kohokohtina voimme mainita mukavasti golfiin tutustujia harjoitusalueillemme koonneet Ilmaiset Golfmaistiaiset. Ilmaiset Golfmaistiaiset tälläkin viikolla kaksi kertaa: keskiviikkona klo 17–18 Pilkonpuiston harjoitusalueella ja torstaina klo 17–18 Kontioniemen harjoitusalueella.


Huomioimmehan, että torstaina 20.6. klo 17–18 Kontioniemen harjoitusalueilla voi olla ruuhkaa Juhannuskilpailun sekä Ilmaisten Golfmaistiaisten aikaan.


Green Card -kurssit sekä aloittavien jäsenten kenttätutustumiset ja tekniikkaharjoitukset käynnissä

Kilpailuiden lisäksi suosittelemme tuoreille jäsenillemme suunnattuja matalan kynnyksen kenttätutustumisia sekä tekniikkaharjoituksia. Matalan kynnyksen harjoitusten aikataulut ja lisätiedot löydätte Karelia Golfin nettisivuilta.

Ohjattuihin kenttätutustumiin pyydämme uusia jäseniämme ilmoittautumaan viimeistään maanantai-iltana nettisivujemme tapahtumakalenterissa tai puhelimitse Kontioniemen caddiemasterille p. 050 309 1449.


Kesän reikäpelikilpailut käynnissä

Kesän reikäpelikilpailut ovat käynnissä. Pelien etenemistä voitte seurata Kontioniemen Klubin ilmoitustaululta tai kilpailukohtaisesti Karelia Golfin nettisivuilla.


Kesäkuun muita tapahtumia​​​​​​​

Kesäkuun lopulla pelataan perjantaina 28.6. Kontioniemen kenttää täysin poikkeavilla väylillä Cross Country Kontioniemi -tapahtumassa. Pelaamaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pelaajaa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset nettisivuillamme.

Lauantaina 29.6. vuorostaan on luvassa perinteinen Joensuun Elli -kilpailu. Elli pelataan tänä vuonna 3-henkisin naisjoukkuein. Mukaan voi ilmoittautua yksittäisinä pelaajina tai jo valmiin peliporukan kanssa. Tervetuloa mukaan kaikki naispelaajamme! Lisätiedot myös Ellin osalta nettisivuillamme.


Tervetuloa liikkumaan, osallistumaan ja pelaamaan!


Ilmoittautuminen kilpailuihin ja tapahtumiin

Kaikkiin kilpailuihin sekä tapahtumiimme voitte ilmoittautua suoraan tapahtumakalenteristamme tai soittamalla Kontioniemen caddiemasterille p. 050 309 1449.Vielä ehdit mukaan upealle seuramatkalle!

Karelia Golfin seuramatka Turkin Belekiin järjestetään 23.–30.11.2024.


Matka on OnGolfin operoima ja osallistumismaksu sisältää kaiken matkaan tarvittavan:

  • golfbägin kuljetus
  • lennot ja lentokenttäkuljetukset
  • 5 kierrosta golfia ja golfkenttäkuljetukset
  • majoitus sekä all inclusive-ylläpito hotellilla ja omalla kentällä.


Halukkaat saavat myös golfopetusta Karelia Golfin omilta valmentajilta Tonilta ja Akilta.


Matkan hinta on 1390 euroa. Halukkaille järjestetään erillisellä omakustanteisella hinnalla kyyditys Joensuusta Helsinkiin ja takaisin Joensuuhun.
Pelaamaton kumppani on tervetullut matkalle alennettuun hintaan.


Muutamia paikkoja vielä jäljellä!


Ilmoittaudu matkalle OnGolfin sivulla viimeistään 19.6.
Ajankohtaisia muistutuksia


1. Muistakaa ilmoittautua AINA ennen kierrokselle lähtemistä ja vahvistaa kentälle lähtönne jäsentunnuksilla WiseGolfissa tai Pilkon kahvilalla/Kontioniemen caddiemasterin toimistossa asioimalla. Golfliiton vakuutukset ovat voimassa ainoastaan ilmoittautumiset ja lähtöajan vahvistuksen asianmukaisesti hoitaneilla pelaajilla. Muistattehan myös perua käyttämättömät peliaikanne asianmukaisesti.


2. Keväiset kenttämme ovat herkkiä kaikille paikkaamattomille lyönti- ja alastulojäljille. Muistetaan siis hyvä ideologia: ”Pelaajana jätän kentän parempaan kuntoon kuin mitä se oli sinne saapuessani”. Näin varmistamme yhdessä kenttien huippukunnon kesäkaudelle. Kiitos.


Juhannusviikon aukioloajat

Klubitalo ja Ravintola Wanha Aitta avoinna:

Ma–ke klo 8–20​​​​​​​

To klo 8– Juhannuskilpailun päättymiseen saakka.

Pe klo 8–16

La klo 9–16

Su klo 9–17
​​​​​​​

Ravintolan keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.


Pilkonpuiston kahvila avoinna säävarauksella kesäkuussa:​​​​​​​

ke 19.6. klo. 10–18

ke 26.6. klo. 10–18

to 27.6. klo. 10–18

Kontioniemen ja Pilkonpuiston palloautomaatit harjoitusalueilla ovat avoinna päivittäin klo 6–22.


Tulevat tapahtumatMukavaa pelikautta kaikille golfareille!