Golfsimulaattori Mehtimäen Golfhallilla:

Tältä sivulta löydätte tietoa Mehtimäen Golfhallin simulaattorista.
​​​​​​​

Mehtimäen Golfhallin golfsimulaattori:

Golfhallillamme simulaattorina Flightscope Mevo + järjestelmä! Kenttiä on tarjolla yli 60, joten valinnanvaraa löytyy ensi kertalaisesta aina kokeneempaan simulaattorikävijään. Lyöntitila on laaja, joten tila riittää pidemmillekin pelaajille. Kierroksen pelaa kahden hengen ryhmässä noin 2h.


Simulaattorin tuntihinnat:

Simulaattoripelit onnistuvat helposti kertakäynnillä ja -maksulla. Ajanvaraukset voitte varmistaa Tonilta (040025944) tai Akilta (0503025933).

Tuntihinnat kertakäynneille:

  • 30€/h
  • 20€/h Karelia Golfin jäsenet
  • 15€/h Golfhallin kausikorttilaisetVaraa aikasi simulaattoripeleille Karelia Golfin verkkokaupassaTalvikauden 2023-24 vakiovuorot tilattavissa!

Varaa vakiovuoro Golfhallin simulaattoriin! Vuorot käynnistyvät maanantaina 16.10 ja pyörivät viikoittain aina 30.4 asti!

  • 2 h vakiovuoron kokonaishinta 350 €
  • 3 h vakiovuoron kokonaishinta 500 €


Jos otat vuoron kaverin kanssa niin maksatte yhteensä 2 h vuorosta 300 € koko ajalta!

Varauskalenteri täyttyy, joten ole nopea, että saat mieluisan vakiovuoro ajan! Vakiovuoro aikoja voit tällä hetkellä kysellä suoraan Tonilta. Ajanvaraus kalenteri ei ole tällä hetkellä julkisesti näkyvissä, koska päivitämme järjestelmää.

Yksittäisen varauksen voit tehdä suoraan Mehtimäen Golfhallilta (kausikorttilaiset) tai laittamalla viestiä Tonille - toni.laakkonen@kareliagolf.fi / 0400 259944. Kaikki Vakiovuoro varaukset Tonin kautta!


Lisätiedot ja yhteydenotot Mehtimäen Golfhallin käytännönasioihin liittyen:​​​​​​​

Valmennuspäällikkö Toni Laakkonen, puh. 0400259944, email: toni.laakkonen@kareliagolf.fi

Seurapäällikkö Aki Keronen, puh. 0503025933, email: aki.keronen@kareliagolf.fiSuosittelemme myös muita yhteistyökumppaneidemme golfsimulaattoreita Joensuussa:

Golfaa.fi

Uudet ja upeat Trackman-simulaattorit Joensuussa - golfaa.fi!

Lisätiedot:

  • 0400 212 717
  • info@golfaa.fi


Joensuun Kuntokeidas - golfsimulaattori

Sports-Coach simulaattorissa on vakiona yli 20 eri kielivaihtoehtoa, joten käyttö on helppoa kaikille käyttäjille. Toimittamamme peruspaketti sisältää yli 40 eri kenttää, mukana mm. Linna Golf, Estonian Golf & Country Club, Kungsangen ja monta muuta tuttua kenttää.

Lisätiedot Kuntokeitaan tarjonnasta ja golfsimulaattorista oheisista linkeistä!