×

Change Language

FI EN
×
×

Pilkonpuisto

Pilkonpuisto Par 3 Pay&Play kenttä

Kentällä on kuusi par-3 väylää. Jokaiselle kierrokselle ilmoittaudutaan Caddiemasterin toimistossa. Par-3 kentälle voi mennä pelaamaan myös ennen toimiston aukeamista. Kaikkien pelaajien tulee kuitenkin ilmoittautua kierrokselle joko ennen tai jälkeen kierroksen.

Par3-kentällä pelaaminen edellyttää, että yhdellä pelaajalla peliryhmässä on suoritettu green card. Green cardin suorittanut pelaaja on vastuussa peliryhmästään kentällä.

 

Range

Pilkonpuistossa on käytössä täysimittainen range, jossa n. 30 lyöntipaikkaa matoilta. Lisäksi jatkossa kasvatetaan käyttöön myös nurmialustaa.Palloautomaatti rangella toimii klo. 6:00-22:00 välisenä aikana. 
Palloautomaatti toimii poleteilla sekä ladattavilla polettikorteilla, joita voi ostaa toimistosta. Lisäksi automaatti toimii 2€ kolikoilla.

 

Lähipelialueet

Rangen ohella pelaajien käytössä on yksi puttigriini ja kaksi chippigriiniä bunkkereineen. Lähipelialue sijaitsee aivan rangen välittömässä läheisyydessä

 

Pilkonpuisto Golf Cafe

Par3-kentällä on oma toimisto, jossa ilmoittaudutaan kierroksille ja josta voi ostaa poletteja sekä vuokrata mailoja. Toimistossa myydään myös virvokkeita sekä golftarvikkeita.

 

Yhteystiedot

Pankakuja 3 
80130 Joensuu

Caddiemaster
puh 010 666 9040

Ajanvaraus

Ajanvaraukset sekä muut jäsenasiat normaaliin tapaan NexGolfissa

Siirry ajanvaraukseen