Golfia kouluille Joensuun alueella

Karelia Golf ja Suomen Golfliiton Draivia Kouluun -projekti tarjoavat kouluille mahdollisuuksia golfin kokeilemiseen Karelia Golfin tiloissa tai jopa koulun omissa tiloissa ja tapahtumissa.

Draivia Kouluun-projekti toimii myös Joensuussa ja lähialueilla!

Alakoulujen liikuntatunneille suunnattu Draivia kouluun! -ohjelma vastaa uuden opetussuunnitelman tarpeisiin ja tuo golfin ”lasten näköisenä” ja turvallisena liikuntatunneille. Suomen Golfliiton suunnittelema ja yhdessä pilottikoulujen opettajien kanssa jalostama ohjelma sisältää valmiit tuntisuunnitelmat videoituine ohjelmineen ja välinebägin alakoulujen opettajien käyttöön.
Liikuntasalissa tai koulun pihalla toteutettavat Draivia kouluun! -liikuntatunnit tuovat oppitunneille lisää hauskuutta, oppia golfista ja paljon liikettä motoristen perustaitojen, havaintomotoristen taitojen ja fyysisten ominaisuuksien opetteluun.


Draivia kouluun! -tunnit voidaan koostaa joko pistetyöskentelynä pareittain tai liikuttamalla koko ryhmää samanaikaisesti. Harjoitukset kehittävät perusliikuntataitoja laaja-alaisesti: liikkumis-, tasapaino- ja välineenkäsittelytaito, nopeus, voima, kestävyys sekä liikkuvuus.


Lisätiedot, materiaalit, videot ja kaikki muu tarvittava esimerkiksi välineiden tilaamiseen omalle koululle löydätte www.draiviakouluun.fi!
Kuinka me voimme hyödyntää ja osallistua Draivia kouluun-projektiin?

Liikunnanopettajille, seurojen junioriohjaajille ja muille aiheesta kiinnostuneille järjestetään maksuttomia Draivia kouluun! -koulutuksia. Koulutus antaa valmiudet Draivia kouluun! -liikuntatuntien ja -kerhotoiminnan toteutukseen ja se voidaan järjestää mihin vuodenaikaan tahansa, joko sisä- tai ulkoliikuntatiloissa sekä luokassa tai luentotilassa.


Draivia Kouluun-opettajakouluttajanamme toimii Roope Mikkonen (Heinävaaran koulu, roope.mikkonen@edu.joensuu.fi, 050 3217 308).


Lisäksi meillä Karelia Golfissa löytyy 3 pakettia Draivia kouluun-välineistöä. Välineet ovat käytettävissä koulutuksissa, tapahtumissa, Koulu-golf tunneillamme sekä lainattavissa kouluille/kerhoille golftuntien pitämistä varten.

Karelia Golf tarjoaa välineistöä käyttöön kaikille lähialueen kouluille ilmaiseksi.

Lisätiedot ja välineiden varaukset:

Aki Keronen, puh. 0503025933, email: aki.keronen@kareliagolf.fi


Footgolf- sekä golftunnit ja -päivät Karelia Golfissa!

Karelia Golf tarjoaa liikunnallisia mahdollisuuksia läpi vuoden! Kesäiset toimpisteemme Pilkonpuisto Golfilla (Pankakuja 3, Joensuu) ja Kontiolahdella (Vaskiportintie 7, Kontioniemi) sekä talvihallimme Mehtimäellä takaavat laadukkaat liikuntapaikat satoi tahi paistoi! Hallimme toimii myös varapaikkana, joten perumisia ei tarvitse tehdä varausten suhteen heikommallakaan säällä.
Golfia pystymme vetämään kaiken ikäisille aina ykkösluokkalaisista lukiolaisiin saakka ja lisäksi kokeneet ohjaajamme (promme Aki Keronen sekä Toni Laakkonen) hoitavat ryhmän ohjaamisen jolloin opettajille jää myös aikaa kokeilla lajia yhdessä oppilaiden kanssa. Tunnit voidaan suunnitella yksittäisinä tunteina, "Koulu-golf päivinä" tai isompina kokonaisuuksina (kursseina) aina green cardin suorittamiseen saakka.

Muistakaa myös Footgolf-Pilkonpuistossa!

Huikean hauska Footgolf-ratamme palvelee myös koululaisryhmiä! Lisätiedot ja ohjeet Footgolfin pelaamisesta löydätte täältä.

Hinnat koululaisryhmille:

10€/oppilas (Karelia Golfin ohjaajalla), 5€/oppilas (omalla ohjaajalla).

Yhteistyökouluille: 5€/oppilas (ohjattuna), 2€/oppilas (ilman ohjausta).
Footgolf: 2€/oppilas omilla palloilla ja ohjauksella, 5€/oppilas Karelia Golfin palloilla ja ohjauksella

Hinnat sisältävät aina tilat sekä välineistön (mailat ja pallot) ja sopimuksen mukaan myös osaavan ohjauksen.

Mikäli koulunne haluaa yhteistyökouluksi (useita ryhmiä, jatkuva vuosittainen yhteistyö, yms.), niin ottakaa rohkeasti yhteyttä Akiin tai Toniin!

Varaukset ja ohjausten sopimiset:


Aki Keronen, aki.keronen@kareliagolf.fi, 0503025933
tai
Toni Laakkonen, toni.laakkonen@kareliagolf.fi, 0400259944