Pelaa ja majoitu:

Tältä sivulta löydätte tietoja peli- ja majoituspaketeista Karelia Golfissa.

Tervetuloa viihtymään luonnonkauniiseen Itä-Suomeen!

Pelaa upea Kontioniemen kenttä ja löydä sopiva majoitusvaihtoehto itsellesi ja kanssamatkustajillesi yhteistyökumppaneidemme laadukkaista vaihtoehdoista alta.


Original Sokos Hotel Kimmel. Kuva Pohjois-Karjalan Osuuskauppa


Original Sokos Hotel Kimmel


Lämpimästi tervetuloa Joensuuhun ja Pielisjoen rantaan! Tarjoamme sinulle upeasti uusitut tilat, vieraanvaraista palvelua, herkullista ruokaa, vireää karjalaista kaupunkielämää ja luontoelämykset ihan vierellä. Aamiaispöydästäsi voit nähdä saukkoparin sukelluksen, pyrähtää lenkille joen rantoja pitkin, nauttia illalliseksi mestariemme huolella valmistamia annoksia - ja päivän päätteeksi nukahtaa muhkeiden vuoteiden syliin. Koe myös uusi Nautiskelukylpylä Kimmel Spa, jossa voit rentoutua pelipäivän jälkeen!


Tutustu lisää: https://www.sokoshotels.fi/fi/joensuu/sokos-hotel-kimmel

Original Sokos Hotel Kimmel, kuva Pohjois-Karjalan Osuuskauppa


Original Sokos Hotel Vaakuna, kuva Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Original Sokos Hotel Vaakuna


Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee aivan kaupungin sydämessä ja elää mukana tapahtumien sykkeessä. Kun haluat täyden palvelun talon kaiken keskeltä, on Vaakuna sinulle täydellinen valinta. Samassa korttelissa riittää valinnan varaa ruoka- ja iltaravintoloista viihtyisään kahvilaan ja yökerhoon. Shoppailun nälkäisille tarjoutuvat lukuisat ostosmahdollisuudet joko samassa korttelissa tai suoraan vastapäätämme sijaitsevassa kauppakeskuksessa. Myös tärkeimmät kulttuuri- ja tapahtumapaikat sekä urheilumahdollisuudet sijaitsevat aivan kivenheiton päässä. Me palvelemme teitä pohjoiskarjalaisella sydämellä ja vieraanvaraisuudella!


Tutustu lisää: https://www.sokoshotels.fi/fi/joensuu/sokos-hotel-vaakuna


Break Sokos Hotel Koli


Kun arkesi huutaa irtiottoa, energiasykäystä, aikaa itselle tai perheelle, ota suunnaksi Koli. Break Sokos Hotel Koli sijaitsee kuvankauniissa kansallispuistossa, aivan Kolin huippujen tuntumassa. Hotellilta avautuva näkymä Pieliselle tuntuu jatkuvan silmänkantamattomiin ja taivas on käsinkosketeltavan lähellä. Tunnet olosi rentoutuneemmaksi jo pelkästään maisemia ihailemalla. Missä muualla löydät rinteet aivan hotellin vierestä tai voit laittaa jalkaan vaelluskengät ja lähteä monipuolisille vaellusreiteille aivan hotellin pihapiiristä? Illalla on ihana pulahtaa Koli Relax Span poreisiin. Tervetuloa kokemaan pala kauneinta Suomea, me odotamme teitä.


Tutustu lisää: https://www.sokoshotels.fi/fi/koli/sokos-hotel-koli

Break Sokos Hotel Koli. Kuva Pohjois-Karjalan Osuuskauppa


Vaarasport


Tarjoamme laadukasta majoitusta kaikkiin tarpeisiin. Vaara Sportilla pääset majoittumaan hieman erilaisessa ympäristössä, entisessä kasarmissa, Höytiäisen kauniissa maisemassa. Paikka on historiallinen ja pääset kokemaan kasarmi tunnelmaa. Majoituksessamme on panostettu erityisen hyvään petiin ja huoneiden siisteyteen. Huoneita Vaara Sportilla on 20, huoneet ovat 2-4 hengen huoneita ja petipaikkoja on yhteensä 70. Tilaa on siis isommillekin seurueille.

Vaara Sportilta on matkaa Karelia Golfin upeille kentille vain kaksi kilometriä, kun haluat enemmän peliaikaa, majoitu meille.


Tutustu lisää: www.vaarasport.fi

Original Sokos Hotel Kimmel. Kuva Pohjois-Karjalan Osuuskauppa