Tapahtuma- ja varauskalenterit avattu – Kontioniemen kenttä avataan ensi viikolla

Kontioniemen kentällä kesää avataan perinteisissä kevättalkoissa perjantaina 17.5.2024 klo 9.00-13.00. Talkoiden jälkeen pelikautta kentällämme pääsevät avaamaan kaikki talkoolaiset, muille pelaajille kenttä ja varauskalenteri on avattu varattavaksi lauantailta 18.5.

Tervehdys golffarimme! Pitkä kevät alkaa tulla päätökseen ja on kesän vuoro! Kontioniemen kentällä kesää avataan perinteisissä kevättalkoissa perjantaina 17.5.2024 klo 9.00-13.00. Talkoiden jälkeen pelikautta kentällämme pääsevät avaamaan kaikki talkoolaiset, muille pelaajille kenttä ja varauskalenteri on avattu varattavaksi lauantailta 18.5.

Olemme myös lisänneet kesäkauden isoimmat tapahtumat tapahtumakalenteriimme. Tapahtumamme kauden avajais scramblesta (Bear Beach Scramble la 25.5.) aina kauden päätöskilpailuihin ovat nyt ilmoittauduttavissa nettisivujemme tapahtumakalenterissa.


Kilpailutoimikunta pyytää huomioimaan erityisesti ilmoittautumiset super-suosittuihin kesän scramblekilpailuihin: kesällä 2024 scramblet lähetetään yhteislähtöinä ja mukaan otetaan maksimissaan 54 joukkuetta. Toivomme näin järjestävämme miellyttävämmän tapahtumapäivän kaikille osallistujille. Suosittelemme siis tutustumista tapahtumakalenteriimme, ja ilmoittautumaan vielä kun kilpailuissa on tilaa.

Toivotamme kaikille golffareillemme mitä parhainta alkavaa golfkesää! Nyt haravat ja muut työkalut esiin, ilmoittautumiset talkoisiin ja muihin tuleviin tapahtumiin kuntoon sekä lähtöajat varaukseen! Muistakaa myös pistää kausipelimaksut tilaukseen kesälle mikäli niin ette ole jo tehneet, kausipelaajat pystyvät myös varaamaan WiseGolfin varauskalenterista tunnuksillaan pidemmälle tulevaan.

Lisätiedot:
Yhteistyö- ja pelioikeusasiat – Petja Vuojärvi, toimitusjohtaja, 0400870415
Tapahtumat ja jäsentunnusten aktivoinnit – Aki Keronen, seurapäällikkö, 0503025933