Karelia Golf Ry Syyskokous - esittelyjä

Karelia Golfin Syyskokous pidetään keskiviikkona 29.11. Syyskokouksessa avoinna oleviin luottamustehtäviin ovat ilmoittaneet kiinnostuksensa etukäteen seuraavat henkilöt:

Ehdolla puheenjohtajaksi: Jere Lehtosaari

Tervehdys kaikille Karelia Golfin jäsenille,

Olen Jere Lehtosaari (33v) ja toimin tällä hetkellä Karelia Golf ry:n hallituksessa ensimmäistä toimikautta. Taustaltani olen kauppatieteiden maisteri ja innokas golfari jo 20 vuoden ajan. Golfiin ja siihen liittyvään palveluliiketoimintaan olen perehtynyt aktiivisen pelaamisen lisäksi opiskeluaikoinani tutkielmien muodossa.

Minulle Karelia Golf on aina tarjonnut mukavia, kiireettömiä ja yhteisöllisiä pelikokemuksia, joista meidän tulee pitää kiinni vaikka seuran on syytä seuraavia askelia tulevina vuosina ottaakin kilpailessamme siitä mihin jäsenemme vapaa-aikansa käyttävät.

Viimeisen vuoden aikana on ollut hienoa huomata kuinka aktiivisella otteella Petjan johdolla seuran toimintaa on saatu kehitettyä. Tähän kovaa vauhtia kehittyvän seuran toimintaan olenkin valmis tarjoamaan lisää omaa aikaani, sitoutuneisuutta sekä nuorekasta näkemystä.

Tulevaisuudessa näen Karelia Golfin nykyaikaisena golftoimijana, jonka arvoissa korostuvat sama rehti ja rento meininki mitä se vuosien aikana on onnistuneesti tarjonnut, mutta sen tueksi on syntynyt jotain uutta, jotta meillä on paikkamme myös tulevaisuudessa.

Jere Lehtosaari


Jere Lehtosaari

Myös istuva puheenjohtaja Jouni Porokka (alakuvassa oikealla) on ilmoittanut halukkuutensa jatkaa puheenjohtajan tehtävässä.


Ehdolla naiskapteeniksi: Marjo Pakarinen


Istuva naiskapteenimme Marjo Pakarinen on kiinnostunut jatkamaan seuramme naiskapteenina ja hallituksen jäsenenä vuosille 2024-25.

Marjo Pakarinen, Karelia Golfin naiskapteeni kuvassa oikealla