×

Change Language

FI EN
×
×

Pelivaihtoehtoja

Pelivaihtoehtoja Karelia Golfissa

Olisiko golf sinulle sopiva uusi harrastus. Vai oletko jo aloittanut, mutta pohdit vielä, mikä olisi juuri sinulle sopiva pelipaketti?

Karelia Golfissa olemme luoneet valmiiksi edullisia ja erikoishintaisia pelipaketteja, jotka on tarkoitettu eri ikäisille ja eri elämän tilanteessa oleville. Löydä sinäkin omasi! 

Ohessa ehdotelmia sopiviksi pelimuodoiksi. Tunnistatko itsesi?

1.     En oikein tiedä, mitä tekisin. Uusi harrastus pitäisi aloittaa, mutta en oikein tiedä mistä lähtisin liikkeelle.

 • Kuka tahansa voi kokeilla golfia Karelia Golfissa:
  • harjoittelupaikoissamme Mehtimäen Golfhallilla ja kesäisin Pilkonpuistossa sekä Kontioniemessä on AINA tarjolla mailoja uusille tutustujille. Pallot sisältyvät hallilla päivämaksuun ja kesäisin pallokoneista saa palloja n. 30-40kpl kahdella eurolla! Kokeilemaan pääset siis jo kahdella eurolla!
  • Järjestämme lisäksi ohjattuja lajitutustumisia junioreille (Avoin Junnutunti sekä matalankynnyksen ryhmämme) sekä ryhmille. Ottakaa siis yhteyttä (toimisto@kareliagolf.fi) ja tulkaa tutustumaan golfiin helpolla ja hauskalla tavalla!
 • Tutustumisen jälkeen kannattaa mennä alkeiskurssille. Siellä opetetaan kaikki lajin tärkeimmät salaisuudet ja pääset heti oikealla tavalla liikkeelle. Mukaan voit tietenkin ilmoittautua vaikket koskaan olisi golfmailaan koskenutkaan!

 2.     Olen vasta alkaja, suoritin jo green cardin, mutta tiedä vielä paljonko pelaan ensi kesänä

 • Sinulle sopivin pelimuoto on Aloittavan golfarin kausimaksu (Kontioniemi + Pilkon par -3-kenttä). Kolmellasadalla eurolla voit pelata rajattomasti molemmilla kentillämme.
 • Hyvä vaihtoehto on myös Pilkonpuiston Par-3 kentän kausimaksu. Kontioniemessä voit pelata yksittäisiä kierroksia myös green feellä tai 5 x GF sarjakortilla.

3.     ​Tulee liikuttua liian vähän. Olen joskus suorittanut green cardin, mutta jäin kotiin. Löytyisikö pelimuoto, jolla saisin itseni taas irti täältä sohvan pohjalta?

 • Lähde liikkeelle 5 x GF kortilla, joka on tarkoitettu ainoastaan KarG jäsenille. Se laittaa sinut liikkeelle vähintään viisi kertaa kauden aikana. Kortteja voi ostaa useammankin.
 • Jos todella haluat kilot kuriin ja innostut golfista, hanki itsellesi suoraan kausipelioikeus, jolla voit pelata sekä Kontioniemessä että Pilkon par-3 kentällä niin paljon kuin ehdit.  Sen jälkeen ei tarvitse miettiä kierroshintaa tai pelaisiko puolikkaan vai kokonaisen kierroksen. Toisaalta etukäteen maksettu koko kauden pelioikeus haastaa sinut liikkeelle aina uudelleen ja uudelleen, jolloin kunto kohenee ja pelitaidot karttuvat.
 • Pelitaitoja voit kartuttaa vaikkapa matalan kynnyksen harjoitteluryhmissämme. Ryhmistä löytyy varmasti myös uusia pelikavereita kenen kanssa kentälle ja harjoittelemaan on aina helpompi lähteä yhdessä.

4.     Olen kiireinen, pelaan työreissuillani useilla kentillä mutta erityisesti kotikentälläni haluaisin päästä pelaamaan juuri silloin kun minulle sopii?

 • Ehdottomasti kannattaa hankkia oma osake tai vuokrata osake seuralta tai vapailta markkinoilta. Parempien ajanvarausetujen ansiosta peliaika löytyy paremmin kun siihen on tarve ja mukana tulevat vieraspelaajat saavat 10 €:n alennuksen green feestä.
 • Karelia Golfilla on sopimukset useiden kenttien kanssa alennuksista kausipelioikeudella pelaaville mm. Tarina, Kerigolf, Kartanogolf, Pielisgolf, Tahko, Peurunka, Imatra, Porin Golfkerho jne.

 

5.     Pelaan todella paljon ja vietän myös paljon aikaa Karelia Golfin kentillä Kontioniemessä ja Pilkossa. Nyt minulla on aikaa pelata.

 • Sinun kannattaa ehdottomasti hankkia oma tai vuokrattu osakkeen pelioikeus. Se on edullisin pelimuoto paljon pelaavalle. 
 • Bägiä ei myöskään kannata raahata kotiin saakka, vaan voi laittaa sen kätevästi omaan bägikaappiin, johon mahtuu myös kärryt ja muut tarvikkeet. Sinne voit myös jättää ylimääräiset vaatteet kesäkuumalla jne.
 • Kun sinulla on kerran aikaa, tervetuloa ilman muuta mukaan KarG seuratoimintaan aktiivisemminkin. Mikä olisi sopiva toimikunta juuri sinulle; Klubitoimikunta, kilpailutoimikunta, ohjaajaksi valmennus- ja junioritoimikuntaan, naistoimikunta tai senioritoiminta. Välttämättä tietenkään ei tarvitse toimikuntaankaan kuulua, vaan kentällä voi tutustua moniin saman mielisiin pelaajiin ihan pitämällä silmät auki.
 • Karelia Golfista löytyy monia muitakin vapaaehtoisille sopivia tehtäviä: toimintaan voit osallistua talkoissa, senioreiden kenttävalvonnassa, kilpailuiden järjestelyissä tai vaikkapa uusien golffareiden pelikavereina.

6.     Lapsen ovat "lähteneet jo pesästä" ja puolison kanssa mietitään, mitähän sitä alkaisi tekemään yhdessä?

 • Golf on erinomainen harrastus pariskunnille. Se on laji, jossa sekä miehet, että naiset kuten myös lapset voivat pelata keskenään. Parhaimmillaan kentillämme näkyy 3 sukupolvea harrastamassa yhdessä golfia.
 • Kyllä golfia harrastavat monet muutkin pariskunnat. Ja erilaisia reissuja ja illanistujaisiahan on helppo järjestää isommalla tai pienemmällä ystäväporukalla.
 • Teille suosittelemme ilman muuta alkeiskurssia ja sen kautta omaa pariskunnan golfpolkua

7.     Lopetin just pesäpallon Jomassa (jääkiekon Jokipojissa) ja lähdin opiskelemaan

 • Golf on hyvä kakkoslaji monille urheilijoille. Karelia Golfissa pelaa kaikkien lähes kaikkien Joensuulaisten urheiluseurojen edustuspelaajia ja taustahenkilöitä aina fresbeegolfista, pesäpalloon ja jääkiekkoon jne.
 • Tutustumaan voitte tulla oman joukkueen tai vaikkapa kaveriporukan kanssa. Ohjattu tutustumisen kertoo varmasti miksi niin monet nauttivat golfista harrastuksena tai kilpapelinä
 • Alkeiskurssi on luonnollisesti helpoin tapa päästä sisään lajiin oikein todenteolla.
 • Opiskelijalle ja/tai juniorille on lisäksi tarjolla oma edullisempi jäsenmaksu sekä kausipelioikeus.

 

8.     Olen koululainen ja mietin uutta harrastusta tai meidän poika/tyttö haluaisi kokeilla jotain uutta harrastusta?

 • Karelia Golfin nuorisotoiminta on tunnettu laadukkaasta toiminnastaan. KarG tarjoa monia polkuja aina alakouluikäisestä kansainvälisen tason urheilijalle saakka.
 • Kokeileminen on helppoa: Avoin Junnutunti kesällä ja matalankynnyksen ryhmämme talvikaudella tarjoavat ohjauksen ja välineistön kaikille tutustujille
 • Kysy myös opettajaltasi - monet koulut järjestävät liikuntatunneilla tutustumistilaisuuksia Mehtimäellä, Pilkossa ja Kontioniemessä.
 • Alkuun pääsee oman tasoisessa ja henkisessä junioriryhmässä, joille on harjoituksia tarjolla viikoittain. Golfia harrastavat aktiivisesti niin tytöt kuin pojat, joten myös tytöille löytyy aina omia tyttöryhmiä. Tarkemmat tiedot harjoitusryhmistämme löydät nettisivuiltamme.
 • Green cardin voi suorittaa harjoitusryhmässä tai halutessa myös alkeiskurssin kautta.

 

Lisätietoa:

Ajanvaraus

Ajanvaraukset sekä muut jäsenasiat normaaliin tapaan NexGolfissa

Siirry ajanvaraukseen