Green card -kurssilaisten tarjoukset

Tervehdys green card -kurssilaisemme. Tälle sivulle olemme koonneet teille kurssilaisillemme tarjolla olevia tarjouksia ja vaihtoehtoja golfharrastuksen aloittamiseen. Tervetuloa viheriöille sekä Karelia Golfin jäseniksi!
​​​​​​​

Tervetuloa golfkentille green card -kurssin suorittaneet!

"Golfkenttien ajokorttina" green card antaa valmiudet liittyä seuraan jäseneksi ja suunnata kohti kaikki maailman golfkenttiä.

Olemme koostaneet teille tälle sivulle infoa green card -kurssilla käytyihin asioihin liittyen. Muistakaa aina, että kysellä saa asioista myös jälkikäteen! Golffarit oppivat suurimman osan asioista vuosien varrella käydyistä keskusteluista sekä pelitilanteista. Tervetuloa opettelamaan lisää lajin saloja vaikka viikoittain läpi kesän Seurailloissamme!


Yleiset infot kesän 2024 green card -kurssilaisille:


1) Lataa green card puhelimeesi

Peli-ilta suoritettu? Me lähetämme tiedot suorittamastasi green cardista Suomen Golfliittoon ja Sinä voit ladata green cardin puhelimeesi. Green cardin pääset lataamaan näillä ohjeilla.

2) Green card suoritettu, tervetuloa jäseneksemme ja kentillemme

Green card antaa teille mahdollisuuden liittyä golfseuraan jäseneksi. Osa teistä on jo liittynyt jäseneksi kurssikaavakkeellaan, mutta jäseneksemme voitte liittyä minä tahansa päivänä liittymiskaavakkeellamme tai caddiemastereidemme kautta (puh. 010 666 9040, email: caddiemaster@kareliagolf.fi). Karelia Golfin jäsenenä pääsette heti mm. Pilkonpuiston par3-kentälle pelaamaan sekä varaamaan aikoja NexGolf-tunnuksilla. Karelia Golfin jäseneduista löydätte lisätietoja täältä.

3) Ajankohtaiset tarjoukset sekä green card -kurssilaisten kertausinfot

Ajankohtaiset tarjoukset green card -kurssilaisillemme (HUOM! Aloittavana golffarina nautitte uuden pelaajan eduista Karelia Golfissa 2 ensimmäistä pelikautta!)
Green card -kurssin kertausmateriaalit. Täältä löydätte mm. pukeutumisohjeet, kentänhoidon ohjeet, välineinfot sekä monia muita tarpeellisia infoja kurssin jälkeiseen harrastamiseen.


Tervetuloa golfkentille green card -kurssin suorittaneet!

Tervehdys kurssilaisemme! Green card -kurssinne alkaa olla pitkälti suoritettu, onneksi olkoon ja tervetuloa golfkentille!

"Golfkenttien ajokorttina" green card antaa valmiudet liittyä seuraan jäseneksi ja suunnata kohti kaikki maailman golfkenttiä.

Olemme koostaneet teille tälle sivulle infoa green card -kurssilla käytyihin asioihin liittyen. Muistakaa aina, että kysellä saa asioista myös jälkikäteen! Golffarit oppivat suurimman osan asioista vuosien varrella käydyistä keskusteluista sekä pelitilanteista.

Kurssin materiaaleja, kertausta sekä "hyvä tietää"-asiaa:


1) Välineasiat kuntoon

Omat välineet ovat aina omat välineet. Lisäksi omat välineet antavat hyvän pohjan harjoitteluun. Golfin lyömisessä on muutenkin riittävästi opettelemista, oppimista helpottaa kun työkalut ovat joka päivä samanlaiset.

 • uusina jäseninämme suosittelemme teille Joensuun alueen välineasiantuntija numero-ykköstä, Pilkonpuiston kahvilaa pitävää Juha Väisästä
 • lisäksi voimme suositella myös mm. Facebookin käytettyjen välineiden ryhmiä sekä tori.fi, käytettyjä golfvälineitä on tarjolla yleisesti ottaen PALJON, järjestämme myös ajoittain golfkirpputoreja Pilkonpuistossa
 • seuratkaa tiedotteitamme Karelia Golfin nettisivuilla (www.kareliagolf.fi), uutiskirjeitse sekä somessa (Facebookissa Karelia Golf), helpoin tapa seurata tiedotuksiamme on ladata puhelimellesi ilmainen Karelia Golf -sovellus
 • HUOM! tiukan paikan tullen voitte myös lainata seuraltamme välineistöä, välineasioissa voitte olla yhteydessä Toni Laakkoseen (0400259944) tai Aki Keroseen (0503025933)


2) Golfopetuksen "minne mennä"

Golfopetusta tarvitsevat kaikki golffarit aloittelijoista ammattilaisiin, muistakaa tosin, että oppiminen on tehokkainta juuri aloitusvaiheessa! Jo muutaman tunnin opetuspaketilla voi tehdä ihmeitä tulevien vuosien ja jopa vuosikymmenten kestävään harrastukseen! Tulkaa kertaamaan ja oppimaan uutta mieluummin ennemmin kuin liian myöhään. :)
Hyviä vaihtoehtoja golfin oppien vahvistamiseen ja uusien taitojen opetteluun:
1) Karelia Golfin Seuraillat
Tervetuloa harjoittelemaan golfia matalalla kynnyksellä Karelia Golfin Seurailloissa! Luvassa matalan kynnyksen harjoittelua, muihin golffareihin tutustumista, peliopetusta sekä kenttäkävelyitä. Jokaisessa Seuraillassa myös mahdollisuus esittää kysymyksiä kokeneemmille pelikavereille sekä golfopettajillemme.

 • Pilkonpuiston Seurailta keskiviikkoisin klo 18-20, Karelia Golfin jäsenille tasoituksilla 37-54 (tai muutoin itsensä aloittelijoiksi kokeville jäsenillemme)
 • Kontioniemen Seurailta torstaisin klo 18-20, Aloittavan golffarin kausimaksun maksaneille sekä kertakäynneillä Karelia Golfin tuoreille green card -kurssilaisille


2) Henkilökohtainen golfopetus (1-2 henkeä), 3h paketti KarG jäsenille yhteishintaan 100€

 • suosituin golfopetuksen opetuspakettimme, äärimmäisen tehokas teknisten vikojen korjaamiseen sekä uusien taitojen oppimiseen. Sisällöt sovittavissa suoraan golfopettajan kanssa.
 • Yksittäiset oppitunnit 75€/h, KarG jäsenille 50€/h


3) Golfopetuksen ajankohtaisen tarjonnan voitte tarkistaa nettisivuiltamme
Tarjonnassa mm.:

 • Yksityistunnit
 • Aikuisten ja juniorien ryhmävalmennukset
 • Yleiset matalan kynnyksen harjoitustunnit
 • Ilmaiset golftutustumiset


3) Hyvä tietää ja muistaa kurssin jälkeen:

 • Turvallisuus, etiketti ja golfin säännöt

Turvallisuus ennen kaikkea! Edetkää kentällä yhteistyössä ja turvallisesti, pitäkää huoli, että ryhmän jäsenet tietävät kuka on lyömässä. Muistakaa turvallisuus ja varoetäisyydet myös harjoitusalueilla.
Etiketti ja säännöt. Rento-golf on POP! Tuloskorttia ei ole pakko täyttää kenenkään, mutta tasoitusta laskiessanne ja tuloskortteja palauttaessanne pelatkaa pelinne golfin sääntöjen mukaisesti. Golfin sääntökirja löytyy nykyään helposti jo Golfliiton eBirdie-sovelluksesta, netistä sekä sovelluskaupoista ilmaiseksi! Kilpaillessaan ja tuloskortteja palauttaessaan golffarit ovat vastuussa siitä, että tulokset on pelattua golfin sääntöjen mukaisesti.

 • Kentänhoito ja kunnossapito pelaajien osalta, myös rangella ja harjoitusalueella harjoitellessa!

Kentänhoito-ohjeet vaihtelevat. Linkkien kautta löydätte Karelia Golfin ohjeet kentänhoitoon sekä rangeharjoitteluun. Muistattehan aina jättää kentän parempaan kuntoon kuin mitä se oli saapuessamme pelaamaan!

 • Pukeutuminen golfkentillä

Kentillä pukeutuminen vapautuu joka vuosi. On kuitenkin syytä huomioida, että jokainen golfkenttä voi asettaa omat pukeutumissäädöksensä. Meillä Pilkonpuistossa voi pukeutua lähes kuinka haluaa, muistutamme kaikkia kävijöitämme kuitenkin, että emme ole kentällä tai harjoitusalueilla aurinkoa ottamassa. Lähestulkoon mitkä tahansa paidat ja shortsit/housut/hameet ovat ok.
Kontioniemen kentälle on tarkemmin kirjattu ohje, joka on luettavissa täältä. Lyhyesti ja ytimekkäästi: "Käytännössä kaikki siistit, liikuntaan sekä ulkoiluun sopivat asusteet ovat hyväksyttävissä".Yhteystietomme Karelia Golfissa:

 • Petja Vuojärvi (toimitusjohtaja): petja.vuojarvi@kareliagolf.fi, puh. 0400870415
 • Aki Keronen (seurapäällikkö, pro): aki.keronen@kareliagolf.fi, puh. 0503025933
 • Toni Laakkonen (valmennuspäällikkö, pro): toni.laakkonen@kareliagolf.fi, puh. 0400259944
 • Caddiemasterin toimisto (päivittäiset jäsenasiat): caddiemaster@kareliagolf.fi, puh. 0106669040

Juha Väisänen (Pilkonpuiston kahvila, välineasiat): juha@clubproshop.fi, puh. 0408397511


Lisätiedot ja yhteydenotot

Valmennuspäällikkö, PGA Pro Toni Laakkonen
040 025 9944
toni.laakkonen@kareliagolf.fi

Seurapäällikkö, Pro Aki Keronen
050 302 5933
aki.keronen@kareliagolf.fi