Talvikausi päättyy ja katse kohti kesää

Keskiviikkona 24.4. järjestellään hallikauden viimeisiä tapahtumia Mehtimäen Golfhallilla. Isot kiitokset aktiivisista senioriaamuista kaikille osallisille sekä Reijolan Fysioterapialle ja Fysioterapia Sulaville aamujumppien ohjauksista!


Keskiviikko-iltana hallille kokoontuu vielä naistoimikunnan järjestämä tapahtuma klo 17–19, jonka jälkeen käännämme katseet kohti kesää ja kesäisten toimipisteidemme avaamista.


Golfhalli on avoinna vielä torstaina 25.4. klo 15–20, jonka jälkeen halli on ainoastaan kausipelaajien käytettävissä ovikoodilla. Simulaattoripelejä on vielä mahdollista varata Karelia Golfin verkkokaupasta https://kauppa.kareliagolf.fi. Ovikoodit pelivuoroille saat Akilta tai Tonilta.

Iso kiitos hienosta hallikaudesta kaikille asiakkaillemme sekä aktiivisille toimikunnillemme!

Pilkonpuiston rangen avaaminen lähestyy

Tiedotamme Pilkonpuiston rangen avaamisen tarkemman aikataulun niin pian kuin mahdollista. Pilkonpuiston kahvila palvelee asiakkaita säävarauksella avajaisviikonloppuna 27.–28.4. klo 10–15.

Pilkonpuiston par3-kentän ja lähipelialueiden avaamisen toivomme tapahtuvan ensi viikolla. Myös näistä tiedotamme heti kun mahdollista.

Valmiina kesäkauden avaukseen?

1) Jäsenmaksu maksettu.

Golfliiton vakuutukset ovat voimassa ja pelit Pilkonpuiston par3-kentällä sisältyvät jäsenmaksuumme.


2) WiseGolf-tunnukset toimivat.

Lataa WiseGolf-sovellus tai kirjaudu WiseGolfiin verkkosivuillamme. WiseGolfista löydät omat tietosi sekä voit varata peliaikasi kesän kierroksille. HUOM! Karelia Golfin jäsenille on avattu varausjärjestelmän testiversio huhtikuun ajaksi. Lisätietoa ja tekninen tuki Aki Keronen p. 050 302 5933.


3) Rangepallot lähimaksulla tai ladattavissa SOLO-polettikorteilla.

Palloautomaattimme Pilkossa sekä Kontioniemessä toimivat läpi kesän lähimaksulla (3€/poletti) tai toimipisteillämme myytävillä ladattavilla SOLO-polettikorteilla. Nyt on hyvä hetki hyödyntää kevään polettitarjous (50kpl poletit jäsenille ja kausipelaajille erikoishinnoin)!

Lisätietoa kevättarjouksesta


4) Kontioniemen kausimaksut valmiiksi.
Oletko vielä tilannut kausimaksun Kontioniemeen? Onneksi olkoon, olet valmiina kesästä nauttimiseen! Vielä ehdit toki toimia ja varmistaa omat kausimaksuasiat kuntoon, näin pääset aloittamaan pelaamisen heti Kontioniemen kentän avautuessa.

Tilaa kausimaksu verkkolomakkeella