Jäsenmaksulasku hukassa? Toimi näin

Mistä löydän jäsenmaksulaskuni? Entä kausimaksulaskuni? Kuinka kirjautua WiseGolf -järjestelmään? Tämän sivun ohjeilla hommat hallintaan ja kesää kohti!

Karelia Golfin jäsenille on lähetetty jäsenmaksulaskut tammikuussa ja laskut ovat erääntyneet helmikuussa. On ymmärrettävää, että uuteen järjestelmään siirryttäessä (NexGolf 2023 -> WiseGolf 2024) kaikki ei aina mene kuin siellä kuuluisassa Strömsöössä. Ota homma hallintaan näillä yksinkertaisilla ohjeilla:


1) Tarkista laskusi ja sähköpostiosoitteesi kirjautumalla WiseGolfiin Karelia Golfin nettisivuilta (ei sovelluksesta)

Varmista oman sähköpostisi oikeellisuus jäsenrekisterissä kirjautumalla WiseGolfiin jäsentunnuksillasi. Myös monet muut toimenpiteet (laskujen tilaaminen, tapahtumiin ilmoittautuminen, yms.) toimivat WiseGolfissa jäsenen sähköpostiosoitteen kautta.


Kirjautuminen WiseGolfiin:

Siirry Karelia Golfin nettisivuille www.kareliagolf.fi

Klikkaa sivun ylälaidasta "Kirjaudu" tai valikosta "Kirjaudu sisään"

Käyttäjätunnus: Karelia Golfin jäsennumero

Salasana: oletusmuotoisesti pelaajan etunimen 2 ensimmäistä kirjainta isolla ja pienellä, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta isolla ja pienellä, pelaajan syntymäpäivän päiväosa. Matti Myttynen, syntynyt 25.6. -> Salasana "MaMy25".


Sähköpostin tai ajankohtaisten laskujen tarkistaminen WiseGolfin jäsentiedoista:

Sisäänkirjautumisen jälkeen klikkaa ylälaidasta "Omat tiedot".

Omista tiedoista löydät mm. Henkilö- ja osoitetiedot (sisältäen jäsenen sähköpostiosoitteen) sekä laskutiedot. Laskun saatte WiseGolfista avattua PDF-muodossa.


HUOM! WiseGolf-järjestelmään voi kirjautua myös WiseGolf-sovelluksen kautta. Tätä kautta pääsette myös tarkistamaan ja muuttamaan aktiivisen sähköpostiosoitteenne ("Omat tiedot - Päivitä yhteystietoja"). Sovelluksen kautta ei kuitenkaan tässä hetkessä pääse käsiksi laskuihin. Laskut ovat näkyvissä jäsentiedoissa ainoastaan nettisivujemme kautta kirjauduttaessa.


Mikäli teillä on ongelmia kirjautumisessa, olkaa yhteyksissä seurapäällikkö Aki Keroseen (0503025933).