Osakkeita vuokrattavana ja myytävänä

Kausipelimaksujen myynnin aloitus on myös kiivasta osakekaupan aikaa. Kontiolahti Golf Oy:n osakkeet ovat Suomessa arvostettuja golfosakkeita, koska niissä ei ole ns. pakkovastiketta, vaan jokainen osakkeenomistaja voi päättää maksaako vuosittaisen kausipelimaksun vai ei.

Peliosakkeita on viittä erilaista mallia Kontiolahti Golf Oy:ssä ja tässä niiden selitteet:
H-osake, yksi normaalihintainen kausipelioikeus
H1-osake, yksi erikoishintainen kausipelioikeus
H2-osake, kaksi normaalihintaista kausipelioikeutta
Y-osake, kolme normaalihintaista kausipelioikeutta
Y1-osake, kolme normaalihintaista kausipelioikeutta

Meillä on vuokrattavana normaalihintaisia kausipelioikeudellisia osakkeita hintaan 200-225 euroa ja meillä on myös välitettävänä myynnissä olevia osakkeita alkaen 1700 euroa. Osakkeenomistaminen on kaikkein kannattavin tapa golfata, sillä osakkeenomistajilla on parhaat edut mm. peliaikojen varaamiseen ja shopin alennuksiin.

Jos tarvitset osakkeen vuokralle, haluat laittaa oman osakkeesi vuokrattavaksi, ostaa osakkeen tai antaa osakkeesi myytäväksi, laita viestiä Kontiolahti Golf Oy:n toimitusjohtajalle Petja Vuojärvelle osoitteeseen petja.vuojarvi@kareliagolf.fi tai soita 0400 870 415. Osakkeiden välityspalvelumme on veloituksetonta kaikille osapuolille.


Ystävällisin golfterveisin,


Petja Vuojärvi, toimitusjohtaja


Karelia Golf Ry vuokraa 20kpl pelioikeuksia hintaan 225€/kausi

Karelia Golf Ry vuokraa omat pelioikeutensa (20kpl) ensimmäiseksi tilauksen tehneille kesäkaudelle 2024 hintaan 225€/pelioikeus. Toimi siis ajoissa ja vuokraa oma pelioikeutesi alta löytyvällä lomakkeella.

Pelioikeuden vuokraaminen oikeuttaa pelaajan lunastamaan kausipelimaksun Kontioniemen kentälle kesälle 2024. Kausipelimaksut ovat tilattavissa Karelia Golfin nettisivuilta.