×

Change Language

FI EN
×
×

Kenttätoimikunta

Kenttätoimikunta 2020

Lauri Penttinen, puheenjohtaja

Muut jäsenet: Heikki Rosenius vpj, Väinö H. Broman, Juhani Långström, Mervi Holopainen, Juha Kettunen, Juha Marola, Aki Martikainen.

Lisäksi kokonnpanossa halutessaan, seuran puheenjohtaja, oy:n puheenjohtaja, seuran kapteeni ja oy:n toimitusjohtaja.

Karelia Golf ry

Kenttätoimikunta

Muistio

Kenttäkatselmus 13.5.2020 klo 18.00

Läsnä: Lauri Penttinen pj, Juhani Långström, Mervi Holopainen, Mika Kupiainen, Juha Kettunen, Juha Marola, Jari Vaarala, Mikko Varis, Marko Kämäräinen, Eero Mönkkönen ja Aki Martikainen siht.

1. Kierros aloitettiin greenin 1 takaa, jossa mietittiin out linjausta. Heti tehtävä toimenpide on lisätä toinen pitkä out paalu vasemmalle. Myöhemmin kaivetaan vadelma-/horsmapöheikkö pois ja tilalle heinää. Siten saadaan oikaistua out linja järkeväksi. Lisäksi jätetään leikkaamatta muutama koneen leveys viheriön takana olevaa rinnettä.

2. Väylän 4 out linjausta muutettiin kulkemaan metsäpohjan puolelle. Pitkä paalu n. 5 metriä ulommaksi.

3. Väylän 7. out linjaan selvyydeksi yksi tolppa lisää, muuten ok.

4. Väylällä 8. pitkä paalu siirretään lp:lta katsottuna väyläbunkkerin taakse, jotta se erottuisi.

5. Väylän 11 vasemmalle laidalle asetetaan sivuvesieste paalut lyöntipaikan tasolta lähtien ja jatkuen koko väylän pituudelta.

6. Väylän 13. metsälehmusten suojelu alueen suhteen keskustelua ja mietintää, miten menetellä, jottei turhaa tallattaisi sitä aluetta. Päätettiin aidata alue ja ilmoittaa toimen piteistä pelaajille kyltein, mitä tehdä, jos pallo on alueella. Greenin takana oleva punaisten paalujen alkupäähän pitkä punainen paalu, jotta erottaa kummalta puolelta pallo menee yli. Vasemmalta ohi, niin on sivuvesiesteessä ja oikealta ohi, niin ollaan outissa. Siten voidaan jatkaa sääntöjen mukaan pelaamista, kun tiedetään, kummalla alueella pallo on.

7. Väylän 15. outrajaa jatketaan bunkkerin taakse, leikkuu alueeseen asti greenin taakse. Rajaa myös oikaistaan selkeyttämään sitä.

Lisäksi kulkuesteitä laitettava greenien 4, 13 ja 14 eteen. 12. greeni bunkkerin rajaus korjausalue paaluin.

Aki Martikainen

 

 

Pelikausi alkaa. Ilman poikkeustilaa olisi kenttätoimikunnan kokous pidetty kokouskahvien kera jo aikaisemmin.

Tehdään  se poikkeuksellisesti pelkkänä kenttäkatselmuksena Ke 13.5.2020 klo 18 Kontioniemessä.

Muistakaa nauttia perinteiset piirakkakahvit kotona ennen lähtöä.

Käytettävissä jokaiselle oma golfauto.

Tutkaillaan kentän keväistä kuntoa ja mm.  pohditaan myös este- ja ulkorajojen merkintöjen tarvetta.

 

Terveisin

Lauri Penttinen

 

 

Karelia Golf

Muistio

Kenttätoimikunnan kokous/katselmus 16.9.2019 kello 18.00 Klubi/12. edustan työmaa

Läsnä: Lauri Penttinen pj, Mika Kupiainen, Mervi Holopainen, Eero Mönkkönen, Mikko Varis, Jari Kervinen, Heikki Rosenius, Väinö H. Broman, Juhani Långström, Aki Martikainen.

1. Puheenjohtaja toivotti tervetulleiksi nopealla aikataululla kutsuttuun kokoukseen.

2. 12. edustaremontin suunnitelmaa bunkkerien osalta kenttämestari esittää muutettavaksi. Suunnitelmassa olleiden kaksi bunkkeria yhdistettäisiin yhdeksi bunkkeriksi ja samalla etureunaa siirrettäisiin kauemmaksi viheriöstä. nykyisestä keskimmäinen katkaistaisiin n. puolesta välistä ja oikean puoleisesta jäisi n. 1/3 osa. Jätettiin päätös katselmuksen jälkeen tehtäväksi.

3. Puheenjohtaja esitti kentällä olevien mittapaalujen poistamista (100 ja 150), koska tupsut ovat hyvin näkyvissä ja ovat helpommin luettavissa. Paalut ovat hieman sivussa ja lisäksi niitä nostellaan myös pois paikoiltaan. Toimikunta päätti, että paalut poistetaan syksyllä, eikä niitä laiteta enää.

4. Siirryttiin väylän 12 edustan työmaalle, jossa katsottiin kenttämestarin tarkoittama suunnitelman muutos. Esitetty bunkkerin sijainti on hyvä ja samalla jää kahden bunkkerin välissä oleva kulumiselle altis kapea kannas pois. Muotoiluun kiinnitettiin sikäli huomiota, jotta etu reuna bunkkeriin tehtäisiin riittävän jyrkäksi. Kokonaisuudessaan muutos esitys hyväksyttiin, joten väylällä 12. greenin edessä on vain yksi bunkkeri. Muutostyö ei nosta kuluja. Työn on määrä olla valmis ensi viikon 39 aikana.

5. Kokous/katselmus päättyi n. kello 18.45

 

Aki Martikainen

Ajanvaraus

Ajanvaraukset sekä muut jäsenasiat normaaliin tapaan NexGolfissa

Siirry ajanvaraukseen