×

Change Language

FI EN
×
×

Kenttätoimikunta

Kenttätoimikunta 2019

Lauri Penttinen, puheenjohtaja

Muut jäsenet: Väinö H. Broman, Juhani Långström, Eero Mönkkönen, Kaija Partanen, Mervi Holopainen, Mika Kupiainen, Heikki Rosenius, Jari Kervinen, Aki Martikainen, Marko Kämäräinen ja Mikko Varis.

Kenttätoimikunta
PÖYTÄKIRJA
Kokousaika ja paikka: 28.1.2019 18.00 Kuntokeidas
Läsnä: Lauri Penttinen puheenjohtaja, Mika Kupiainen, Kaija Partanen, Heikki Rosenius, Jari Kervinen, Juhani Långström, Väinö H. Broman, Mervi Holopainen, Eero Mönkkönen ja Aki Martikainen, sihteeri.
Poissa: Mikko Varis ja Marko Kämäräinen.

1. Puheenjohtaja avasi vuoden 2019 ensimmäisen kokouksen.

2. Keskustelua käytiin vilkkaasti mm. vessoista, joiden siisteyteen pitäisi panostaa enemmän. Lisäksi esim. väylän 6 vessan kuoriketta ei saa valumaan astiaan. Leikkuulinjoista väylällä 13. Vasemmalle puolelle pitäisi ajaa väyläpituuteen vielä leveämmäksi kuin mitä viime kaudella levennettiin. Toisena vaihtoehtona olisi ajaa semiraffit kentälle. Päätettiin uusia slope tulevan kauden alussa, koska kenttä on oleellisesti muuttunut tehtyjen remonttien myötä. Keskusteltiin väylien reunojen raivaussaha talkoista ja päätettiin niitä myös järjestää. Halukkaat osallistujat voivat ilmoittautua kapteenille. Asiasta tiedotetaan seuran sivuilla.

3. Peruskorjaussuunnitelmaa 2019 eteenpäin on tarkoitus toteuttaa olevien resurssien puitteissa. Kenttätoimikunta priorisoi remontit ja esittää niitä hallitukselle. Peruskorjaussuunnitelmassa, jonka kenttämestari on laatinut pohjaksi, on paljon alueita tehtäväksi koneella leikattavaksi. Suunnitelmassa esitetään lyöntipaikkojen suurentamisia, oikomisia ja yhdistämisiä, sekä alueita muutettavaksi koneilla leikattaviksi alueiksi. Kuitenkin keskusteltiin, että liiallinen rakentaminen tuhoaa myös luonnon monimuotoisuutta kentällä ja se ei sovi niihin luontoarvoihin, joihin olemme sitoutuneet. Toki niitä remontteja tehdään, mutta tarkkaan harkiten. Oleva suojelualue väylien 13 ja 14 välissä merkitään paremmin. Molemmille puolille hankitaan kyltit osoittamaan mitä suojellaan ja miksi. Peruskorjaussuunnitelma päivitetään ja lähetetään lausuntokierrokselle eri toimikuntiin. Perukorjauksissa ja muissa remonteissa on otettava huomioon harvinaiset kasvit, kuten kentällämme esim. valkolehdokit, joita viime kesänä merkattiinkin sinivalkeilla paaluilla. Keskustelua käytiin myös tiiausmerkkien sijoittelusta esim. väylällä 12, jossa suuri mänty tulisi lyöntilinjalle, kun merkit ovat oikealla puolella. Päätettiin, että tällaiset asiat jätetään kevään katselmukseen mietittäväksi. Peruskorjauksiin olisi mahdollisesti saatavilla maa-aineksia Kontiorannan alueelta, kenttämestari tiedustelee asiaa.

4. Pilkon osalta keskustelua käytiin rangen mahdollisesti hankittavista säädettävistä lyöntialustoista, joiden päälle matot tulisi. Näin saadaan lyöntipaikka suoraksi. Toinen vaihto ehto on asfaltin oikaisu. Kenttämestari selvittää mattoalustojen ja sen mattojen hintaa.

5. Kokous päättyi n. kello 20.00

Aki Martikainen

Ajanvaraus

Ajanvaraukset sekä muut jäsenasiat normaaliin tapaan NexGolfissa

Siirry ajanvaraukseen