×

Change Language

FI EN
×
×

Kenttätoimikunta

Kenttätoimikunta 2019

Lauri Penttinen, puheenjohtaja

Muut jäsenet: Väinö H. Broman, Juhani Långström, Eero Mönkkönen, Kaija Partanen, Mervi Holopainen, Mika Kupiainen, Heikki Rosenius, Jari Kervinen, Aki Martikainen, Marko Kämäräinen ja Mikko Varis.

Karelia Golf

Muistio

Kenttätoimikunnan kokous/katselmus 16.9.2019 kello 18.00 Klubi/12. edustan työmaa

Läsnä: Lauri Penttinen pj, Mika Kupiainen, Mervi Holopainen, Eero Mönkkönen, Mikko Varis, Jari Kervinen, Heikki Rosenius, Väinö H. Broman, Juhani Långström, Aki Martikainen.

1. Puheenjohtaja toivotti tervetulleiksi nopealla aikataululla kutsuttuun kokoukseen.

2. 12. edustaremontin suunnitelmaa bunkkerien osalta kenttämestari esittää muutettavaksi. Suunnitelmassa olleiden kaksi bunkkeria yhdistettäisiin yhdeksi bunkkeriksi ja samalla etureunaa siirrettäisiin kauemmaksi viheriöstä. nykyisestä keskimmäinen katkaistaisiin n. puolesta välistä ja oikean puoleisesta jäisi n. 1/3 osa. Jätettiin päätös katselmuksen jälkeen tehtäväksi.

3. Puheenjohtaja esitti kentällä olevien mittapaalujen poistamista (100 ja 150), koska tupsut ovat hyvin näkyvissä ja ovat helpommin luettavissa. Paalut ovat hieman sivussa ja lisäksi niitä nostellaan myös pois paikoiltaan. Toimikunta päätti, että paalut poistetaan syksyllä, eikä niitä laiteta enää.

4. Siirryttiin väylän 12 edustan työmaalle, jossa katsottiin kenttämestarin tarkoittama suunnitelman muutos. Esitetty bunkkerin sijainti on hyvä ja samalla jää kahden bunkkerin välissä oleva kulumiselle altis kapea kannas pois. Muotoiluun kiinnitettiin sikäli huomiota, jotta etu reuna bunkkeriin tehtäisiin riittävän jyrkäksi. Kokonaisuudessaan muutos esitys hyväksyttiin, joten väylällä 12. greenin edessä on vain yksi bunkkeri. Muutostyö ei nosta kuluja. Työn on määrä olla valmis ensi viikon 39 aikana.

5. Kokous/katselmus päättyi n. kello 18.45

 

Aki Martikainen

Ajanvaraus

Ajanvaraukset sekä muut jäsenasiat normaaliin tapaan NexGolfissa

Siirry ajanvaraukseen