×

Change Language

FI EN
×
×

Footgolf

Footgolfia Pilkossa

Pilkonpuiston par-3 kentällä on kuusireikäinen footgolfrata. Footgolf on golfia, jota pelataan potkimalla jalkapalloa. Säännöt ja pelin kulku ovat samanlaiset kuin oikeassa golfissa. Reikä on tietysti isompi.

Footgolfradan avauspaikat on merkattu valkeilla jalkapalloteemerkillä ja reikä valkealla lipulla. Reiät ovat noin 60-110 metriä pitkiä.

PELIN SÄÄNNÖT:

1. Pelattavan reiän tulokseen lasketaan potkut avauspaikalta reikään saakka.

2. Avauspotku suoritetaan maasta jalkapallo-tiimerkkien välistä.

3. Potkut suoritetaan aina maasta

4. Jos pallo menee ulos pelialueelta (valkoisten paalujen taakse), suoritetaan uusi potku samasta paikasta, josta pallo viimeksi potkaistiin ja tulokseen lisätään rangaistuksena yksi potku.

5. Jos pallo menee vesiesteeseen (punaiset tai keltaiset paalut), suoritetaan potku ylimenokohdan vierestä ja tulokseen lisätään rangaistuksena yksi potku.

6. Jos pallo menee pelaamattomaan paikkaan (pusikko tms.), suoritetaan uusi potku lähimmästä pelattavasta paikasta, joka ei kuitenkaan ole lähempänä reikää ja tulokseen lisätään rangaistuksena yksi potku.

7. Golfviheriöltä ei saa suorittaa potkuja ja jalkapallo pitää siirtää sieltä lähimpään pelattavaan paikkaan, ei kuitenkaan lähemmäksi reikää. ilman rangaistusta.

 

PELIVARUSTUS:

Säähän sopiva ulkoilu/urheiluvarustus.

Jalkapallo (palloja on myös saatavilla golfkentällä panttia vastaan)

Tasapohjaiset jalkineet (esim. lenkkitossut) tai näppyläpohjaiset turf-jalkapallokengät tai golfkengät.

 

AJANVARAUS:

Ryhmävaraukset Toni Laakkonen (0400259944, toni.laakkonen@kareliagolf.fi), yksittäiset pelivaraukset Pilkonpuiston Golf Cafelta.

Ajanvaraus

Ajanvaraukset sekä muut jäsenasiat normaaliin tapaan NexGolfissa

Siirry ajanvaraukseen