×

Change Language

FI EN
×
×

Mikä on green card?

Green card -golfkenttien ajokortti

Etkö usko meitä? Tervetuloa kokeilemaan! Karelia Golfissa pääset kokeilemaan golfia jopa ilmaiseksi. Ei tykkäys-pakkoa!

Mikä on Green Card ja miksi sellainen on hyvä olla?

Green Card on kuin ajokortti, eli sen suorittaneilla on oikeus pelata täysimittaisilla kentillä. Moni ihmettelee miksi Green Card tulee suorittaa. Tämä johtuu siitä, että golfilla on muutamia ominaispiirteitä, joita monilla muilla lajeilla ei ole. Green Cardin suorittamisessa kiinnitetään huomiota juuri näihin lajin ominaispiirteisiin, jotka ovat:

1. PELINOPEUS

Monessa muussa lajissa voit edetä omaan tahtiisi, häiritsemättä muita. Mutta golfissa, kun kaikki pelaajat liikkuvat kentällä peräkkäin neljän tunnin ajan, niin juuri sinun pelitahtisi vaikuttaa kaikkien takana tulevien pelitahtiin. Eli yksi hidas peliryhmä voi pilata kaikkien muiden pelinautinnon sinä päivänä. Tai vielä karrikoidummin, se voi pilata kaikkien muiden kentällä olijoiden päiväohjelman ja aikataulut. Ohittaminen kentällä on usein hidasta ja sotkee täydellä kentällä pelirytmiä vielä pahemmin. PELIKIERROKSEN MAKSIMIKESTO ON TÄYSIMITTAISELLA KENTÄLLÄ 4,5 TUNTIA. Tämä tulee jokaisen pelaajan ymmärtää.

2. TURVALLISUUS - KÄYTTÄYTYMISETIKETTI

Monessa muussa lajissa taitamaton harrastaja on vaaraksi lähinnä itselleen. Golfissa ei oikein voi olla vaaraksi itselle, vaan muille. GOLFPALLO ON TAPPAVA!

3. KENTÄSTÄ HUOLEHTIMINEN

Monessa muussa lajissa ei voi rikkoa pelialustaa, ainakaan pahasti. Golfkenttä on herkkä ja välinpitämätön pelaaja voi tuhota kenttää pahastikin. Usein näitä vaurioita ei voi edes rahalla paikata, vaan menee paljon aikaa ennenkuin nurmi kasvaa ennalleen.

Green Cardin suorittamisella takaat parhaan pelinautinnon itsellesi sekä kanssapelaajillesi. Yllä olevien taitojen lisäksi saat green card-kurssilta parhaat mahdolliset opit myös lajin erilaisten lyöntien tekniikoiden hallitsemiseen.

Karelia Golfin green card-kurssien sisällöstä ja ilmoittautumisesta löydät lisää tietoa täältä.


Green cardin jälkeen jäseneksi seuraan


Näin liityt Karelia Golfin jäseneksi helpoimmin:

1) Omistat green cardin tai olet aiemmin ollut jonkun golfseuran jäsen

2) Täytät seuran sivuilta löytyvän liittymiskaavakkeen

3) Lähetä liittymiskaavakkeesi ja lisäämme sinut jäsenrekisteriimme ja lähetämme sinulle liittymis- ja jäsenmaksun (hinnasto) pyytämälläsi tavalla (sähköpostilla tai normaalina postina).

4) Tervetuloa Karelia Golfin jäseneksi!

Karelia Golfin jäsenenä Suomen Golfliiton jäsenvakuutukset ovat voimassa, saat useita etuja toimitiloissamme sekä yhteistyökumppaneidemme yrityksissä ja pystyt varaamaan peliaikoja niin Kontioniemeen kuin kaikille muille maailman golfkentille.


Golffarin ensiaskeleet:

1) Green card-kurssi

2) Jäseneksi liittyminen

3) Peliä, oppia, peliä ja vielä kerran peliä

Ajanvaraus

Ajanvaraukset sekä muut jäsenasiat normaaliin tapaan NexGolfissa

Siirry ajanvaraukseen