×

Change Language

FI EN
×
×

Golfopetuksen tarjonta

Laadukasta golfopetusta tarjolla, kesällä ja talvella

Golfopetuksemme tuotteista löytyy varmasti jokaiselle hyviä vaihtoehtoja oman golflyönnin ja pelaamisen kehittämiseen. Tälle sivulle olemme koonneet kevättalven vaihtoehtoja kaikille teille.

1) Kevättalven green card -kurssi Mehtimäen Golfhallilla

Uusille golffareille tarjoamme erittäin laadukasta ja harjoittelun mahdollistavaa kevättalven green card -kurssia. Koko kevään jatkuva kurssi tarjoaa mahdollisuuden tekniikoiden opettelemiseen osaavien golfopettajiemme johdolla sekä omatoimiseen harjoitteluun Mehtimäen Golfhallilla. Tarkemmat lisätiedot kurssin osalta: www.kareliagolf.fi/talvigc.

2) Viikoittaiset matalan kynnyksen ryhmämme käynnissä

Golfhallilla kokoontuvat viikoittain myös nk. matalan kynnyksen ryhmämme eri kohderyhmille. Matalan kynnyksen ryhmiin ei ole erillistä ilmoittautumista, eikä toimintaan tarvitse sen isommin sitoutua, saapuu vain paikalle silloin kun itselle sopii! Ryhmissä mukavaa yhdessä tekemistä sekä pieniä vinkkejä parempaan golfiin ja golfin harjoitteluun. Hinnat normaalisti 5€/KarG jäsenelle, Mehtimäen Golfhallin kausikorteilla ryhmät ovat ilmaisia osallistua.

Senioriaamu:

- keskiviikkoisin klo 8.00-10.00

Naisten tunti:

- lauantaisin klo 11.00-12.00

Midasten tunti (miehet 30+v, henkinen ikä ratkaisee):

- sunnuntaisin klo 11.00-12.00

Green card -kurssilaisten kertaustunti:

- sunnuntaisin klo 13.00-14.00

3) Aikuisvalmennusten ryhmät käynnistämässä toimintansa tammikuussa

Aikuisvalmennusten ensimmäiset ryhmät ovat juuri käynnistäneet toimintansa. Mukaan mahtuu edelleen, joten ole siis aktiivinen itsenäisesti tai oman kaveriporukkasi kanssa! Valmennuksissa on vaihtoehtoja joka viikkoiseen tai joka toinen viikko pidettäviin opetuksiin. Tarkista itsellesi sopivat vaihtoehdot ja ilmoittaudu mukaan täältä!

4) Juniorien ryhmät käynnissä, mukaan sopii vielä golfia kokeilemaan ja harjoittelemaan!

Junioreiden valmennusryhmät starttasivat toimintansa joulukuussa, mutta mukaan mahtuu edelleen golfia kokeilemaan ja harjoittelemaan! Harjoitusryhmiä löytyy kaikille juniori-ikäisille aina nuorimmista Tiikereistä (juuri kouluikäiset) aina vanhempiin kilpa- ja harrasteryhmiin (juniori ikäraja 21 vuotta). Kiinnostuneet voivat tiedustella kokeilumahdollisuuksia Akilta (aki.keronen@kareliagolf.fi/0503025933).

5) Tonin teemaillat Mehtimäen Golfhallilla

Keväällä saapuvat Golfhallille myös Tonin Teemaillat. Jo kesältä tutuissa Teemailloissa keskitytään osa-alue kerrallaan viemään golfin osaamista eteenpäin mm. puumailojen, rautalyöntien tai chippaamisen ja puttaamisen osalta.

Tarkemmat lisätiedot ja aikataulut teemailtojen osalta tulee pian! Kannattaa toimia ajoissa, sillä Teemaillat olivat yleensä täynnä jo kesälläkin.

6) Yksityistunnit, 3h opetuspaketit sekä mm. yrityksien ja yhteisöjen ohjatut golftutustumiset tarjolla normaaliin tapaan ympärivuotisesti

Myös normaaliin ympärivuotiseen opetustarjontaamme kuuluvat yksityistunnit, opetuspaketit sekä ohjatut golftutustumiset ovat varattavissa normaaliin tapaan.

Yksityistunnit: 50€/h, 40€/h Karelia Golfin jäsenille

3h opetuspaketit: Karelia Golfin jäsenille 100€, opetuksiin voi osallistua 1-2 henkeä

Ohjatut golftutustumiset: meiltä mielekästä tekemistä on kyse sitten synttäreistä, polttareista, kauden päättäjäisistä/aloittajaisista tahi isommista työpaikan tyky-tapahtumista tai liikuntapäivistä. Kysykää tarjousta toni.laakkonen@kareliagolf.fi, ja tuokaa myös työporukkanne, ystävänne ja tuttavanne golfille viihtymään!

Tervetuloa viihtymään golfopetusten parissa ja kehittämään omaa lyömistä kohti entistäkin mukavampaa golfkesää!

Aki ja Toni

Ajanvaraus

Ajanvaraukset sekä muut jäsenasiat normaaliin tapaan NexGolfissa

Siirry ajanvaraukseen