×

Change Language

FI EN
×
×

Kontioniemen Klubi

Kontioniemen Klubi

Kontioniemen Klubi toivottaa pelaajat ja vieraat tervetulleiksi Karelia Golfin sydämeen. Klubilta löydät caddiemasterin sekä Karelia Golfin toimistot, Pro Shopin tilat sekä ravintola Vaskiportin upeine järvimaisemineen.

 

Klubilla voit myös mm. katsella Viasat Golfia ravintolan tiloissa sekä saunoa pukukoppitiloissa. Miesten ja naisten saunat lämpenevät Klubilla päivittäin läpi kesän. Tervetuloa syömään, pelaamaan tai vaikka vain nautiskelemaan Suomen upeimmista golfravintolan maisemista!

Klubimme palvelut sekä yhteyshenkilöt:

Ravintola Vaskiportti - Yhteyshenkilö: Hanne Kakkonen

Kahvila ja ravintola palvelevat Kontioniemen Klubilla niin satunnaisia kävijöitä kuin vakipelaajiamme. Tervetuloa lounaalle tai ruokailemaan yksin tai ryhmän kanssa! Lisätiedot ja ryhmävaraukset: 0505441130 tai sähköpostilla ravintolavaskiportti@gmail.com

Pro Shop, välinemyynti - Modasport, Pekka Soila

Proshopin osoite talvella on Lylykoskentie 9, Raatekankaan teollisuusalueella, hyvin lähellä Pilkonpuiston golfaluetta. Aukioloajat vaihtelevat jossain määrin, mutta pääsääntöisesti olen paikalla noin klo 8.00-16.00. Touhuan myös golfhallilla, joten tavoitat minua myös sieltä. Jos haluat varmistaa aukioloaikoja, niin soita minulle 0500459372.

Golfin ja toimiston väkemme yhteystiedot löydätte sivun alalaidasta.

Ajanvaraus

Ajanvaraukset sekä muut jäsenasiat normaaliin tapaan NexGolfissa

Siirry ajanvaraukseen