×

Change Language

FI EN
×
×

Ajanvaraus

Online ajanvaraus

Ajanvaraus Internetin kautta on reaaliaikainen, eli ensimmäisenä ajan valinnut ja varaustiedot täyttänyt saa kyseisen ajan. Varauskalenteri on koko ajan saatavissa, joten voit suunnitella oman aikasi tietokoneen ääressä.

 

Jäsenet voivat varata aikoja kirjautumalla sisään järjestelmään osoitteessa Nexgolf

 

Kentälle määritellään varausrajoitukset, eli yksi pelaaja ei voi varata määrättömästi aikoja. Caddiemaster voi seurata ja tarvittaessa estää varausten tekemisen, jos väärinkäytöksiä ilmenee. Ennen kierrosta varaukset on vahvistettava. Vahvistuksen voi tehdä itse omilla tunnuksillaan esim. jo kotona säädetyn varausmarginaalin sisällä, caddiemasterin kautta kentällä tai erillisestä vahvistusnäkymästä, johon toimistolla on varattu erillinen kone.

Online ajanvarauksen ohjeet

Ajanvaraukseen osoite on karg.nexgolf.fi.

Osoite on ns. virtuaaliosoite, ja sitä kannattaa käyttää kaikissa linkeissä ja selaimen suosikeissa. Mikäli sovelluksen varsinainen osoite syystä tai toisesta muuttuu, virtuaaliosoite ohjataan aina osoittamaan oikeaan osoitteeseen. Näin linkit ja suosikit pysyvät ajan tasalla muutoksista huolimatta.

Käyttäjätunnus on oma jäsennumero. Jos et tiedä jäsennumeroasi, ota yhteyttä caddiemasteriin.

Jäsenten oletussalasana on muotoa etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäajasta päivän kaksinumeroinen numero, esim.

Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti:
Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 ---> MaMe01
Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 ---> KaGo15

Tämä henkilökohtainen salasanasi tulee vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Salasanan voi vaihtaa myös ajanvarauksen päävalikosta. Jos olet unohtanut salasanasi tai et pääse kirjautumaan sisään, ota yhteyttä caddiemasteriin.

Päävalikosta löytyvät käyttöohjeet pdf-tiedostona (Acrobat Reader). Adobe Acrobat Reader ohjelman saa ladata ilmaiseksi osoitteesta http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html.

Lisätietoa ajanvarauksesta ja NexGolf-järjestelmästä löytyy osoitteesta http://www.nexgolf.fi.

 

Palvelemme myös puhelimitse

Ajanvaraukset sekä muut peli- ja jäsenasiat hoituvat helposti myös puhelimitse. Caddiemasterimme tavoitatte kesäisin numerosta 010-6669040, talvella puhelut kääntyvät toimiston väkemme numeroihin myös caddiemasterin numerosta.

Ajanvaraus

Ajanvaraukset sekä muut jäsenasiat normaaliin tapaan NexGolfissa

Siirry ajanvaraukseen