×

Change Language

FI EN
×
×

Toimitusjohtajan palsta

Toimitusjohtajan palsta

Kenttäyhtiöidemme toimitusjohtaja Mika Kupiaisen palstalta löydätte Mikan ajatuksia golfyhteisömme tilasta.

10.6.2019

 

Golfkausi 2019 on jo edennyt kesäkuun puolelle. Pelaajia Kontioniemen ja Pilkon kentillä on ollut jopa hieman enemmän kuin vastaavaan aikaan viime kaudella, vaikka säät ovat olleet lievästi sanottuna vaihtelevat toukokuun alun lumisateista kesäkuun alun helteisiin. Vaihtelevat ja koleat säät toukokuussa sekä talven aiheuttamat talvivauriot väylillä ja foregreeneillä ovat aiheuttaneet ylimääräistä harmia kentänhoitotiimille Kontioniemen kentällä. Kesäkuun alun lämmin ja kostea jakso näyttää auttavan kylvöjen kasvuun lähdössä, joten kentän kunto paranee päivä päivältä. Viheriöt ovat hyvässä kunnossa ja niiden liukkautta pidetään yllä jyräämällä ne keskimäärin kaksi kertaa viikossa. Pilkon par-3 kenttä ja harjoitusalueet ovat olleet erinomaisessa kunnossa kauden alusta lähtien.

Pilkonpuisto Cafe on tällä kaudella Karelia Golfin omassa pidossa. Kahviopäälliköt Marja ja Sannamari loihtivat pullatuoksuisia tuoksuja kahvion terassille. Kahvioista saa kylmiä juomia, jäätelöä ja suolaista ja makeaa pikkupurtavaa. Kannattaa käydä tutustumassa. Kahvion terassilla on myös juoma-automaatti, josta saa kylmiä juomia kahvion aukioloaikojen ulkopuolella. 

Akin ja Tonin vetämät alkeiskurssit ovat olleet suosittuja jo heti alkukaudesta ja tässä vaiheessa on ylittynyt jo 100 kurssilaisen määrä tänä vuonna. Alkeiskursseja pidetään lähes viikoittain syksyyn asti ja ilmoittuminen onnistuu hyvin näiden sivujen kautta opetuspalkin alla olevasta linkistä.

Mukavaa Golfkautta 2019 !

Golfterveisin

Mika

 

Ajanvaraus

Ajanvaraukset sekä muut jäsenasiat normaaliin tapaan NexGolfissa

Siirry ajanvaraukseen