×

Change Language

FI EN
×
×

Kontiolahti Golf Oy:n hallitus

Kontiolahti Golf Oy:n hallitus 2022

Puheenjohtaja: Reijo Ruokonen, reijo.ruokonen@rruokonen.fi

Varapuheenjohtaja: Juha Kettunen

 

Muut jäsenet: Jarkko Peiponen, Marja-Liisa Sykkö, Mervi Holopainen, Juha Marola, (Eero Mönkkönen)

Aiemmat tiedotteemme:

 

Kontiolahti Golf Oy:n hallitus tiedottaa 3.3.2022:

Tervehdys,

Kaikki varmaan olemme seuranneet viime päivien rankkoja uutisia, jotka helposti vievät ajatukset ahdistaviin mielikuviin. Tästä kaikesta maailman myllerryksestä huolimatta tai ehkäpä juuri sen johdosta on syytä pitää kiinni normaalista elämästä ja kohdentaa tekemistä sellaiseen, joka vie välillä ajatukset miellyttävimpiin asioihin.  Tässä uutisia kenttäyhtiön hallituksesta.

 

Kausipelimaksut

Hallitus päätti asiaa pohdittuaan pitää pelimaksut niin kausipelaajien kuin vieraspelaajienkin osalta viimevuotisella tasolla. Monet kustannukset ovat jo nyt nousseet ja kaikki merkit viittaavat siihen, että hinnat edelleen nousevat. Töitä yhteistyökumppanuuksien eteen on tehty ja odotamme, että kausipelimaksukertymä on vähintään viime vuoden tasoa. Myös kustannuksia tarkastelemme tiukalla kammalla. Näin uskomme selviävämme vuodesta.

Kausipelimaksujen laskutus tehdään sähköisesti, kuten jo seuran jäsenmaksujen osalta on tehty. Postitus lähtee viikolla 10. Samassa yhteydessä tiedotamme maksukäytännöistä ja mm uudesta mahdollisuudesta valita vuosisopimus, joka pitää sisällään pelioikeuden kesällä Kontioniemeen ja talvella hallille, laskutus kuukausierinä.

 

Toimitusjohtaja

Toimitusjohtajan paikka on ollut ns. hiljaisessa haussa ja jonkin verran kiinnostusta on jo ollut. Paikka pannaan avoimeen hakuun maaliskuun lopulla ja hakuaikaa on huhtikuulle. Tästä tarkemmin sitten maaliskuun lopulla.

 

Ravintola ja proshop

Ravintolan ja proshopin sopimukset jatkuvat kutakuinkin entisellään. Molemmat tahot kertonevat palveluistaan kun kevät etenee kohti kauden aloitusta.

 

Kentän peruskorjaushanke

Kentästä saimme hyvää palautetta viime kaudelta ja kuten aiemmin on kerrottu, sijoituksemme kenttärankingissa nousi selvästi vuodesta 2019. Myös Pelaaja ensin -kyselyssä käppyrät osoittavat nyt sekä omien että vieraspelaajien osalta koilliseen. Kenttämestarilla on näkemyksiä paikkojen kohennuksista edelleen. Kahdesta isommasta seikasta hallitus teki toteuttamispäätökset. Toinen on harjoitusgreenialueen rakentaminen klubirakennuksen ja kolmosen tiiauspaikkojen väliselle alueelle ja toinen on väylän yhdeksän tiiauspaikkojen siirtäminen väylän kahdeksan greenin takaa väylä kuusi back teen tuntumaan. Punainen tiipaikka säilyy entisellään.

 

Valoisin mielin kohti rakasta harrastustamme!

Reijo Ruokonen

Hallituksen puheenjohtaja, Kontiolahti Golf Oy

 

Kontiolahti Golf Oy:n hallitus tiedottaa 1.2.2022:

Tervehdys yhtiön hallituksesta.

 

Toimitusjohtaja

Eero Mönkkönen otti Kontiolahti Golf Oy:n toimitusjohtajan tehtävät vastaan vuoden alussa. Eero hoitaa tehtävää osa-aikaisesti, jatkaen myös Karelia AMK:n lehtorin tehtävässä. Eero on päässyt hyvin vauhtiin tehtävässä ja tulevan kauden valmistelut ovat käynnissä; yhteistyösopimuksia varmistellaan ja kausipelimaksujen laskutus on niin ikään valmisteilla.

Eeron kanssa tehty sopimus kattaa siihen saakka, kunnes uusi toimitusjohtaja on valittu ja ottaa tehtävät vastaan, kuitenkin enintään 30.9.2022 saakka. Toimitusjohtajan paikka on herättänyt kiinnostusta ja puheenjohtaja on saanut useita yhteydenottoja siihen liittyen. Hallitus päätti, että toimitusjohtajan paikka on hiljaisessa haussa ja laitetaan laajemmin haettavaksi maaliskuussa.

 

Pelimaksut ja kausipelaajien edut 2022

Pelimaksut ja kausipelaajien edut ovat valmistelussa. Hallitus halusi vielä tarkastella kustannusten kehitystä ja naapurikenttien hinnoittelua. Kausipelaajien etujen arvioidaan pysyvän edellisvuoden tasolla, neuvotteluja mm. naapurikenttien kanssa käydään. Valitettavasti monet kentänhoitoon liittyvät kustannukset (polttoaine, sähkö, siemenet, lannoitteet… jne.) ovat merkittävästi (osa jopa 30%) nousseet ja sitä viestii myös kuluttajahintaindeksin muutokset siitä, kun viimeksi hintoja on tarkistettu. Vahvasti näyttä siltä, että pientä tarkistusta ylöspäin on pakko tehdä, mutta kenttähän oli viime kaudella ihan huikeassa kunnossa, joten mielellämme varmaan nielaisemme pienen nousun.

 

Paperiset laskut unholaan

Sekä seuran hallitus että yhtiön hallitus ovat tehneet päätöksen, että paperisista laskuista pyritään luopumaan, niin pitkälti kuin mahdollista. Jos aivan välttämättä haluat seuran jäsenmaksun ja/tai kausipelimaksun laskun paperisena, pyydä sitä erikseen. Jäsenmaksua toiminnanjohtaja Aki Keroselta (aki.keronen at kareliagolf.fi) ja kausipelimaksua va. toimitusjohtaja Eero Mönkköseltä (eero.monkkonen at kareliagolf.fi). Tarkempaa tietoa saat, kun laskutus näiden osalta lähestyy.

 

Muuta

  • Suomen Golfsenioreilla on ollut Karelia Golfissa käytössään 2 pelioikeutta (per päivä). Päätettiin SGS:n toiveesta vuokrata kaksi pelioikeutta lisää. Seuralla on kuitenkin oikeus rajoittaa pelioikeuksien käyttöä. Lähinnä rajoitukset tulevat koskemaan käyttökertoja (ettei kukaan paikallinen näillä pelaile) sekä ruuhka-aikoja, jolloin painetta kentälle on omilla kausipelaajilla. Tuotto yhtiölle on lähes green feen luokkaa. Monet KarG:n jäsenet käyttävät vastaavia pelioikeuksia monilla vieraskentillä.
  • Väylän 9 keltaisen ja valkoisen tiiauspaikan siirtoa valmisteleva puunkaato on katselmoitu yhdessä kenttämestarin, kenttätoimikunnan pj:n, Kontiolahden kunnan ympäristöpäällikön ja hallituksen pj:n kesken. Samalla raivataan puustoa väylän 8 oikeasta reunasta. Väylän 9 tiiauspaikat (pois lukien punainen tiipaikka) siirtyvät jossain vaiheessa väylän 6 back teen tuntumaan. Nyt tehdään puuston poisto, tiipaikkojen ja väylän rakentamisesta päätetään erikseen taloustilanteen mukaan.

 

 

 

Reijo Ruokonen

Kontiolahti Golf Oy

Hallituksen puheenjohtaja

Ajanvaraus

Ajanvaraukset sekä muut jäsenasiat normaaliin tapaan NexGolfissa

Siirry ajanvaraukseen