×

Change Language

FI EN
×
×

Kontiolahti Golf Oy:n hallitus

Kontiolahti Golf Oy:n hallitus 2023

Puheenjohtaja: Reijo Ruokonen, reijo.ruokonen@rruokonen.fi

Varapuheenjohtaja: Juha Kettunen

 

Muut jäsenet: Jarkko Peiponen, Juho Väisänen ja Arttu Taponen

Kontiolahti Golf Oy:n hallitus tiedottaa 28.4.2022:

 

LÄHENEE, LÄHENEE                                                                                                  

Golfkauden startti nimittäin. Siihen olemme kenttäyhtiössä pyrkineet valmistutumaan huolella, henkilöstön poikkeustilanteesta huolimatta ja siitäkin huolimatta, että monia asioita on pitänyt reivata uuteen uskoon aikaisempiin käytäntöihin verrattuna.

Hallitus kokoontui hiljattain ja poimin tähän tiedotteeseen sekä sieltä, että muutoinkin yhtiön kuulumisia huhtikuussa 2022.

 

Kenttä kukoistaa

Rohkea otsikko, mutta sille on katetta ainakin tämän hetken tilanteen perusteella. Enpä muista reilun parinkymmenen vuoden peliuraltani, että greenit olisivat auenneet vihreinä. Niin meillä kuin muuallakin kausi on aloitettu browneille, tai ainakin ruskeavoittoisille viheriöille. Moni väylä on jo sulana, mutta varjopaikoissa on vielä reilusti lunta. Risto on tehnyt hyvää työtä, lukekaa hänen päivityksiään kentän hoidosta. Hallituksen työlle arvokas tuki – kenttätoimikunta – kokoontuu 5.5. ja silloin varmaan jo nähdään, alkaako kausi talkoilla lauantaina 7.5. vai 14.5.

 

Yhtiön talous

Hallitus tarkasteli yhtiön taloutta maaliskuun lopun tilanteen perusteella. Viime vuoteen verrattuna olemme tulojen osalta edellä sekä yhteistyökumppanuuksien että pelimaksujen osalta. Poikkeavaa aiempaan verrattuna on se, että laskutus on reaaliajassa ja pääosa sopimustuotoista on myös ”kotiutettu” eli yhtiön tilillä. Merkittävin tulolähde yhtiölle on kuitenkin pelimaksut ja niistä tärkein kausipelimaksut. Niiden osalta toki ollaan edellä viime vuotta, mutta yli puolet budjetoidusta on vielä saamatta. Iso osa ei maksa kausipelimaksuaan eräpäivään, maaliskuun loppuun mennessä vaan vasta pelaamisen ollessa ovella. Tähän tultaneen tekemään jotain ratkaisuja seuraavalle vuodelle. Lopulta yhtiön talouden ratkaisee kausipelimaksujen ja green fee tuottojen suuruus. Uskomme päästävän budjetoituihin määriin.

 

Investointeja

Edellinen tilikausi oli raskas sekä henkilömuutoksista johtuneista kuluista että jälkeen jääneiden investointien kirimisestä. Tällä hetkellä ei ilman yllätyksiä ole tiedossa suuria investointeja esim. koneiden osalta. Hallitus kuitenkin on päättänyt tarkastella tulevia investointeja ja keskusteli alustavasti kenttämestarin tekemästä konehankintasuunnitelmasta aina viiden vuoden päähän. Koneinvestointeja arvioidaan sekä koneiden että niiden rahoituksen osalta pidemmällä aikajänteellä. Hallitus alkaa arvioida myös kiinteistöjen investointitarpeita. Klubirakennus alkaa väistämättä tulla peruskorjausikään ja mikäli jäsen/pelaajakasvu jatkuu, klubin kokorajoitteetkin korostuvat. Niin ikään koneet sisältävät tänä päivänä yhä enemmän elektroniikkaa ja ovat enemmän asianmukaisten suojien tarpeessa kuin menneiden vuosien laitteet. Naapurissa, Kontiorannassakin taitaa alkaa tapahtumaan ja meidän on oltava hereillä, että olemme omalta osaltamme valmiina vastaamaan Kontiolahden (ja koko maakunnan) matkailun kehittämisen mukanaan tuomiin tarpeisiin.

 

Toimitusjohtajarekry

Toimitusjohtajan paikkaa haki määräaikaan mennessä 14 hakijaa. Rekrytointia valmisteleva ryhmä (Reijo Ruokonen, Mervi Holopainen, Jarkko Peiponen, Teijo Kärki) on hakemuksia työstänyt ja tässä vaiheessa neljä hakijaa on valittu haastateltavaksi. Tämä vaihe saataneen valmiiksi toukokuun puoliväliin mennessä ja sen jälkeen päätetään potentiaalisten hakijoiden henkilöarvioinnista, jonka tekee ulkopuolinen taho. Jos kaikki menee jouhevasti aikataulujen osalta, hallitus pääsee tekemään päätöstä toukokuun lopulla.

 

Tavataan kentillä!

 

Kontiolahdella 28.4.2022

Reijo Ruokonen

 

Aiemmat tiedotteemme löydätte täältä.

Ajanvaraus

Ajanvaraukset sekä muut jäsenasiat normaaliin tapaan NexGolfissa

Siirry ajanvaraukseen