×

Change Language

FI EN
×
×

Aikuivalmennusryhmät marraskuu

Viime talvikaudella hyvin vastaanotetut pidempikestoiset valmennusryhmät myös aikuisille pelaajille saavat jatkoa tänä vuonna! Harjoitusryhmien tarkoituksena on kehittää pelaajien henkilökohtaisia taitoja hauskalla tavalla sekä tarjota mielekästä ja johdonmukaista tekemistä kohti parempia golftuloksia.

Pelaajien 3 tyypillisintä haastetta pitkässä lyönnissä on ollut:

  1. Osuma pallon päälle / kylkeen
  2. Lyönti pituuden kasvattaminen
  3. Pallo lähtee suoraan oikealle rightin puolen pelaajalla

Nämä ovat todella yleisiä haasteita, joita ollaan saatu paremmiksi todella monella pelaajalla, joten jos kuulostaa tutulta niin kannattaa tutustua ryhmävalmennuksiin!

Harjoitusryhmien lähtökohtana on koota n. 2–4 suunnilleen samalla pelitasolla pelaavaa henkilöä harjoitusryhmään. Ryhmiä käynnistetään kysynnän mukaan ja nk. ”omista” harjoitusryhmistä voitte tiedustella suoraan Tonilta.

Harjoitusryhmät aloittavat toimintansa marraskuun 14 päivä! Harjoitusryhmä aloittaa toimintansa aloituspalaverilla, jossa käydään läpi ryhmän tavoitteet ja toiveet tulevalle hallikaudelle. Treenejä on 5kpl syksykaudella ja tammikuusta helmikuuhun ajoittuvalle ajanjaksolle on sitten toiset 5 treeniä. Sisältö sovitaan ryhmän tavoitteiden mukaiseksi ja voidaan tarvittaessa matkan varrella muokata.

Toinen 10kpl treenipaketti lähtee liikkeelle helmikuussa ja jatkuu aina toukokuulle asti!

Hinnastoon ja aikatauluihin pääset tästä!

Katso ryhmällesi sopiva aikataulu ja varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan harjoituksiin suoraan:

Toni Laakkonen / toni.laakkonen@kareliagolf.fi / 0400259944

Tervetuloa mukaan ja katsotaan, että miten minä voisin auttaa juuri sinun golfpeliä!

- Valmennuspäällikkö Toni

Tapahtumainfo

Tapahtumatyyppi

Golfhalli