×

Change Language

FI EN
×
×

 

18.09.2023

Tempur Scramble pelattu, kauden päättäjäisissä palkittiin kauden aikana ansioituneita

Lauantaina 16.9. pelattiin Tempur Scramble, kauden päätöskilpailu. Kolmen hengen joukkuein pelattuun kilpailuun osallistui kurjasta säästä huolimatta täydet 180 pelaajaa. Iso kiitos ja hatunnosto kaikille pitkään ja kosteaan pelipäivään osallistuneille seikkailijoille. Tempur Scramblen tuloslistoihin kokonaisuudessaan pääsette tutustumaan täältä.

Kilpailun voittoon pelasivat hurjalla tasoituksellisella tuloksella 51 pistettä joukkue Huovinen Perttu, Nevalainen Timo ja Varis Jouko. Parhaasta tasoituksettomasta tuloksesta vastasi joukkue Jehkonen Ville, Vipuveräjä Arttu ja Väistö Waltteri. Tasoituksettoman sarjan voitto irtosi kierrostuloksella 64 lyöntiä.

Kilpailun yhteydessä palkittiin myös kauden aikana menestyneitä Karelia Golfin jäseniä. Listauksen kauden aikana menestyneistä löydätte täältä. Erityispalkintoina golfkauden osalta jaettiin päättäjäisissä seuraavat kunniamaininnat:

 

Vuoden Juniori:

Vuoden 2023 junioriksi valittava juniori on nuoresta iästään huolimatta herättänyt huomioita upealla käytöksellään. Valmentajien silmin positiivinen asenne kaikkeen tekemiseen ja erityisesti muihin pelikavereihin on ihailtavaa. Kenties parhaiten tytön upeasta käytöksestä kertoo se, että hänen osallistumisestaan illan treeneihin kyselevät jopa sellaiset juniorit, jotka harjoittelevat yleensä eri ryhmässä. Nuoresta iästään huolimatta tyttö on osoittanut hienoa asennettaan myös pelikentällä, osallistunut aktiivisesti Karelia Golfin juniorikisoihin ja aloittanut pelinsä Kontioniemen isollakin kentällä.

Vuoden juniorina 2023 palkitaan Milja Hänninen.

 

Vuoden Tulokas:

Tämä nuori henkilö on kehittynyt huikeasti kesän aikana pudottaen tasoituksensa 30 -> 15. Pelikierroksiakin on kertynyt yli 100kpl. Hän on aina iloinen, hauska ja rento sekä toisia kannustava, golfyhteisömme aurinko.

Vuoden tulokkaana palkitaan Veera Hiltunen.

 

Kapteenien Malja

Tämä henkilö on tehnyt arvokasta seuratyötä golfyhteisössämme vuosien ajan. Hän on toiminut niin hallituksessa kuin eri toimikunnissakin, sekä osallistunut aktiivisesti uusien pelaajien innostamiseen lajin pariin; peluuttamalla sekä pelaamalla eri tasoisten pelaajien kanssa. Hän on esimerkillään osallistunut aktiivisesti kisoihimme sekä tapahtumiimme ja innostanut myös toisia mukaan. Hän on positiivinen, kohtelias, ja auttavainan sekä aina mukavaa peliseuraa.

Kapteenien Maljalla palkitaan Jukka Keto.

 

Golfkausi jatkuu ja ensi viikonloppuna pelataan naistoimikunnan ja senioritoimikunnan kauden päätöskilpailuita. Muutoin tapahtumien osalta haluamme kiittää kaikkia kesän aikana osallistuneita ja toivottaa hyviä loppukesän ja syksyn pelejä!

 

T: Karelia Golfin väki