×

Change Language

FI EN
×
×

 

20.08.2023

Mestisviikonloppu, Mestaruussunnuntai käynnistynyt!

Pelit jatkuvat jälleen! Kontioniemessä ensimmäiset Klubimestaruuden ryhmät ovat jo startanneet kierroksensa, ja Klubimestaruuden (tasoitukselliset sarja) sekä seuran Lyöntipelimestaruuksien (tasoituksettomat sarjat) kuumat ryhmät starttaavat kentälle n. 11 aikoihin. Tervetuloa seuraamaan pelejä upeassa kesäsäässä vaikka iltapäivän ratkaisuhetkille!

 

Lauantain jälkeen peleille lähdetään seuraavista asetelmista:

 

Miehet lyöntipeli - https://karg.nexgolf.fi/karg/livescoring.nxg?s=2342

Edellisten vuosien mestarit Toni Laakkonen ja Elias Pasi starttaavat sunnuntaille yllättäen takaa-ajoasemista. Kärjestä sunnuntaille starttaa Jussi Hietava tuloksesta +9. Jussin ensimmäinen kierros 71 oli myös päivän paras yksittäinen kierrostulos. Mestaruudesta tullaan käymään mielenkiintoinen kamppailu, kärkiryhmän nelikko Jussi, Toni Laakkonen, Tommy Fraser ja Scott Milne lähtevät kierrokselle neljän lyönnin sisällä.

 

Naiset lyöntipeli - https://karg.nexgolf.fi/karg/livescoring.nxg?s=2343

Ilman ihmeellisyyksiä, tulee Emilia Leppänen ottamaan omansa. Komea 74 lyönnin kierros vei Emilian omille lukemilleen, mutta muista palkintosijoista pelataan erittäin tasaisissa merkeissä. Kaikki kunnia osallistuville naisille, toivottavasti jatkossa myös lyöntipelimestaruuteen saadaan lisää näin iloisia, hyvällä hengellä osallistuvia naispelaajia! Tervetuloa nauttimaan kisatunnelmasta sekä näkemään muita seuran parhaita naispelaajia!

 

Miehet Klubimestaruus - https://karg.nexgolf.fi/karg/livescoring.nxg?s=2344

Hienosti osallistujia, aivan hurja tulostaso lauantaina! Cutin selvittämiseen tarvittiin tasoituksellinen nettotulos 75 lyöntiä. Parhaat ovat siis sunnuntaina kisaamassa, ja kilpailun kärjestä sunnuntaille starttaa Mikko Wennström. Mikon kisamenestys on herättänyt jäsenistössä keskustelua ja seuramme tasoitustoimikunta on käsitellyt asiaa monien muiden vastaavien tapausten lailla, ja ollut yhteyksissä niin Golfliittoon kuin pelaajaan itseensä. Asia on tuolta osin loppuunkäsitelty Mikon jatkaessa pelejä tilastollisesti hienosäädetyllä, uudella tasoituksellaan.

 

Ja hienosti Mikko pelejään jatkaakin, aktiivinen harjoittelu tuottaa edelleen tulosta miehen pelatessa Kontioniemen kentän ennätystulokseensa 80 bruttolyöntiä. Onnittelut upeasta pelistä, tasoituksellinen kärkitulos netto 64 lyöntiä. Takaa-ajajista lähimpinä Hannu Kotiranta (nettotulos 65 lyöntiä) sekä Tommi Lehikoinen ja Tarmo Karppanen (66 lyöntiä).

 

Naiset Klubimestaruus - https://karg.nexgolf.fi/karg/livescoring.nxg?s=2345

Naisten Klubimestaruudessa tunnelma oli kyllä erinomainen! Hyväntuulisia kisaajia oli kasassa kaikkiaan 13 kappaletta, joista Asta Haaranen ja Jaana Fraser olivat lauantain onnistujat. Astan upeat 43 bogeypistettä lauantain kärkilukema, Jaanan seuratessa toisella sijalla pistein 41. Kuumaan ryhmään Astan ja Jaanan lisäksi Pirkko Voutilainen (35 pistettä) ja Marjo Pakarinen (34 pistettä).

 

Kuvia eiliseltä ladattu Karelia Golfin kuvat.fi-palveluun: https://kareliagolf.kuvat.fi/kuvat/Vuosi+2023/Mestisviikonloppu+2023+19.-20.8.2023/

 

Nyt eikun ratkomaan Karelia Golfin mestaruuksia, on Mestisviikonlopun sunnuntai! Pelipäivä, juhlapäivä! Tervetuloa pelaamaan myös kilpailun jälkeen, tai seuraamaan kilpapelaajien edesottamuksia vaikka livenä! Palaamme asiaan sunnuntain edetessä.