×

Change Language

FI EN
×
×

 

24.05.2023

Viikkotiedote, vk 21: Avajaiskisa pelattu, tervetuloa harjoittelemaan ja harrastamaan

Huh hellettä! Kesä suosii meitä ulkoilijoita heti kauden alkuun. Lauantaina hienossa säässä pelatun Bear Beach Scramblen voittoon pelasivat Miska Vihervuori ja Aleksi Ruokolainen (kuvassa) pistebogeytuloksella 45 pistettä. Onneksi olkoon! Tasoituksettoman sarjan voittoon pelasivat Eetu Taivainen ja Patrik Wrange tuloksella 67 lyöntiä. Tulokset kokonaisuudessaan sekä kuvia tapahtumasta Karelia Golfin nettisivuilla.

 

Tällä viikolla ei ole luvassa isompia kilpailuita tai tapahtumia, joten kentillämme on viikonloppunakin hyvin tilaa. Seuraava isompi kilpailutapahtumamme on Vatupassi Open – Kontioniemen Major ¼ lauantaina 10.6. Tätä ennenkin toki kentillämme ja harjoitusalueillamme tapahtuu: tällä viikolla suosittelemme liittymistä koko kauden kestävään Kontioniemen Eclecticiin, jossa keräämme Kontioniemen täydellistä tuloskorttiamme kesän aikana. Kuinka monta birkkua sinä saat korttiisi kesän aikana? Kesän avajaistarjouksena Eclecticin sekä alkukesän aikana pelattavan Kuumemittari-kilpailun ensimmäisen viikon osallistumisen saa vielä viikolla 21 yhteishintaan 25€ (juniorit 20€). Ilmoittautumiset Kontioniemen caddiemasterin toimistossa.

 

Toukokuun kilpailuista on syytä mainita myös perjantaina 26.5. pelattava Pilkonpuisto Shootout. Tervetuloa mukaan perjantai-illalla Pilkon par3-kentällä pelattavaan rentoon otallukseen. Lisäksi seniorit pelaavat kesän ensimmäisen kuukausikilpailunsa keskiviikkona 31.5. Kontioniemessä.

 

Kentillämme siis hyvin tilaa vapaalle pelaamiselle ja harjoittelulle. Hyvä on muistuttaa myös golfopetuksen ajankohtaisista sekä erityisesti aloitteleville golffareille suunnatuista Seurailloista. Seurailtojen osalta kenttäpeliä toivovat muistakaa ilmoittautua etukäteen Kontioniemen caddiemasterin kautta (0106669040), harjoitusalueen toimintaan ei erillistä ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa yhdessä harjoittelemaan ja oppia kesän peleille hakemaan!

 

Alkukauden muistutuksia:

1) Muistakaa ilmoittautua AINA ennen kierrokselle lähtemistä ja vahvistaa kentälle lähtönne jäsentunnuksilla NexGolfissa tai Pilkon kahvilalla/Kontioniemen caddiemasterin toimistossa asioimalla. Golfliiton vakuutukset ovat voimassa ainoastaan ilmoittautumiset ja lähtöajan vahvistuksen asianmukaisesti hoitaneilla pelaajilla.

2) HUOM! Erityisesti tupakoivat ja nuuskaa käyttävät pelaajamme, huomioittehan, että golfkentillemme eivät kuulu tupakannatsat tai nuuskapussit. Kentillemme on hankittu roskakoreja riittävä määrä, että kaikki luontoon kuulumaton roska viedään niille kuuluville paikoille.

 

Aukioloaikamme:

Kontioniemen Klubi:

Maanantai – torstai: 8.00 – 20.00

Perjantai: 8.00 – 22.00

Lauantai: 7.00 – 22.00

Sunnuntai: 7.00 – 18.00

 

Pilkonpuiston kahvila:

Joka päivä klo 12.00 – 18.00

 

Tapahtuu viikolla 21:

Ma 15.5. – su 28.5.: Kesän rennot kisakauden avaukset – Kuumemittari 2023 ja koko kauden kestävä Eclectic Kontioniemi käynnistyvät. Vielä ehdit hyvin mukaan!

Ke 24.5. ja to 25.5.: Karelia Golfin seuraillat, tervetuloa yhdessä harjoittelemaan ja pelaamaan aloittelevat golffarimme!

Pe 26.5.: Pilkonpuisto Shootout

 

Viikolla 22 luvassa lisäksi:

Ma 29.5. klo 17.00 alkaen senioreiden kenttävalvonnan koulutus Kontioniemen Klubilla

Ke 31.5.: Senioreiden kuukausikisa 1

 

Muita ajankohtaisia tiedotteita:

- Karelia Golf ja Tempur yhteistyöhön - huutokaupassa Tempur-sänky

- Junioreiden kesän harjoitusryhmät käynnistävät toimintansa – tervetuloa mukaan green cardia suorittamaan tai golftaitoja kehittämään

- Naiset golfaa -tutustumistilaisuus Kontioniemessä su 11.6.

 

Golfopetuksen ajankohtaista:

- Kesän green card -kurssit käynnissä!

- Junioriryhmien kesäharjoitukset

- Seuraillat aloittaville golffareille käyntiin ke 17.5.

Tervetuloa mukaan green cardeja suorittamaan ja golfia opettelemaan!

 

Kenttämestarin palsta:

Uusin päivitys 12.5.2023:

Kiitoksia pelaajille lyöntijälkien korjaamisesta, sekä mielestäni alastulojälkiäkin on alettu korjaamaan. Hienoa!! Greenit saivat taas kasvua kiihdyttäviä aineita, NK- lannoitetta, humid-sotteja sekä kostutusainetta. Kostutusaine jo nyt, koska kelit ovat jo keskikesän kelejä. Kostutusaine ehkäisee kuivalaikku- ilmiötä. Tietyillä viheriöillä on taipumusta kasvualustan hydrofobisoitumiseen, tällä patentoidulla tensidillä ehkäisemme osaltaan näitä ilmiöitä. Greenit ovat taas viikon päästä jo aivan eri näköiset, kehitys on kovaa juuri nyt. Tulee hyvä kesä, I can feel it.

 

Ravintola Wanha Aitta tiedottaa:

Tervetuloa asioimaan ja tutustumaan uusiin ravintolan pitäjiimme!

Ravintola Wanha Aitta menu, Kontioniemi

 

Clubproshop Pilkonpuisto tiedottaa:

Tervetuloa uudistuneeseen Pilkonpuisto Golfin kahvilaan! Kahvila avoinna päivittäin klo 12-18!

Haussa uusille golffareille hyödynnettäviä, jälleenmyyntikelpoisia golfvälineitä! Tule ja tarjoa!

 

Mukavaa golfviikkoa kaikille golffareille toivotellen, Karelia Golfin väki