×

Change Language

FI EN
×
×

 

10.02.2023

Kausipelimaksut tilattavissa nyt ennakkohintaan

Kausipelaaminen on miellyttävin ja edullisin tapa pelata golfia Kontioniemessä. Toivotamme kaikki vanhat ja uudet kausipelaajat ilomielin Kontioniemeen kesäksi 2023.

 

Tällä kaudella tarjoamme kausipelaajille edullisempaa ennakkohintaa. Sen saat, kun tilaat ja maksat kausipelioikeutesi 15.4.2023 mennessä.  Voit tilata kausipelimaksusi välittömästi oheisella kaavakkeella ja saat siitä sähköisen laskun myöhemmin Nexgolfiin, sähköpostiisi tai nettipankkiisi (sähköisen laskutuksen ajopäivät: 28.2.; 15.3.; 31.3. ja 11.4.). Suorittamalla maksun 15.4.2023 mennessä saat kausipelioikeutesi ennakkohintaan. Jos maksat 16.4.2023 tai myöhemmin suoritetut kausipelimaksut menevät normaalin hinnaston mukaisesti.

 

Kustannuskehitys huomioon ottaen, hintoihin tehtiin erittäin maltillinen korotus vuoteen 2022 verrattuna. Haluamme, että golfarimme saisivat nauttia suosituimmasta tuotteestamme edelleen Suomen olosuhteissa erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen. Yleinen kustannustason nousu kentänhoitotuotteissa, sähköenergiassa ja polttoaineissa näkyvät myös meidän yhteisössämme, mutta pyrimme ennen kaikkea uudenlaisin järjestelyin organisoimaan toimintatapojamme.

 

Mikäli toivot erityisjärjestelyä maksuaikataulun suhteen tai haluat tilata pelioikeuksia yrityksellesi, otathan yhteyttä toimitusjohtajaamme Petja Vuojärveen, petja.vuojarvi@kareliagolf.fi tai 0400 870 415.

 

Liite: sähköisen laskutuksen ohje Karelia Golf yhteisössä

Linkki: tilaa kausimaksulaskusi kaavakkeella

 

HUOM! Alla olevan ilmoituksen mukaiset Karelia Golf Ry:n pelioikeudet on kaikki vuokrattu. Pelioikeuden vuokraajille suosittelemme hyödynnettäväksi NexGolfin kauppapaikkaa (löytyy jäsentunnuksilla NexGolfissa) tai Facebookissa "Karjalan Golfarit"-ryhmää. Osakkeiden myynti- tai ostotapauksissa kannattaa olla yhteyksissä toimitusjohtaja Petja Vuojärveen (petja.vuojarvi@kareliagolf.fi tai puh. 0400870415).

Lisätietona: Karelia Golf Ry:llä on vuokrattavassa 17kpl pelioikeuksia kesäkaudelle 2023 hintaan 200€/kpl. Pelioikeudet vuokrattavissa sähköpostitse aki.keronen@kareliagolf.fi. Pelioikeuden vuokraaminen vahvistetaan maksamalla vuokra heti.