×

Change Language

FI EN
×
×

 

19.01.2023

Petjan kynästä 2.1.2023

Hyvää Uutta Vuotta 2023 koko Karelia Golf yhteisö.
 
Kulunut vuosi oli monella tapaa yhteisöllemme menestyksellinen. Saimme nauttia erinomaisesta kentästä läpi koko kauden. Yhteisömme koko jatkoi kasvuaan ja ylitti 1500 jäsenen rajan. Saimme opastettua golfin pariin 297 uutta greencardkurssilaista. Kontioniemen kenttä kierrettiin yli 28 000 kertaa. Pelaajamme pelasivat hienoa golfia Emilia Tukiaisen johdolla ympäri maailmaa.
 
Raskaitakin asioita käsiteltiin ja muun muassa talouden osalta meillä on petrattavaa koko yhteisössä alkaneen toimintavuoden osalta.
 
Haluan tässä vaiheessa kiittää kuluneiden vuosien osalta Hanne Kakkosta, joka piti klubiravintolaamme yllä sitoutuneella asenteella ja palveli koko henkilökuntansa kanssa meitä golfareita erinomaisesti säällä kuin säällä. Hannelle erittäin lämpimät onnen toivotukset uuteen työelämään.
 
Olen itse päässyt nyt kolmen kuukauden aikana tutustumaan ja läpileikkaamaan toimintaamme kohtuullisen laaja-alaisesti. Toimintamme on mielestäni terveellä pohjalla, mutta parannettavaa meillä löytyy toki jokaisella sektorilla ja näihin onkin mukava päästä tarttumaan samantien. Uudistuksia tullaan toteuttamaan niin kentällä, klubilla kuin palveluissakin. Toisaalta tulemme pitämään kiinni ja varjelemaan myös vanhoja hyviksi koettuja asioita ja kaikkeen ei tarvitse uutta ja ihmeellistä lähteä keksimään.
Klubin sisätiloja tullaan uudistamaan erilaisen palvelukokemuksen aikaansaamiseksi. Meille tulee avautumaan uudistunut klubi heti pelikauden alkaessa. Toivon, että uudistunut klubi tulee houkuttelemaan meitä pelaajia nauttimaan tunnelmasta hieman golfkierrosta pidemmäksi ajaksi. Suurin uudistus tulee olemaan uusittu klubiravintola, josta saamme lisätietoa vielä tammikuun aikana. Lisäksi Kontioniemen klubin sisällä oleva myymälä vaihtuu Karelia Golf Shopiksi.
 
Kentällä muokkaukset tulevat olemaan suurimpia pitkään aikaan, sillä tulemme saamaan puoliksi uuden väylän. Isoin muutos koskee väylää yhdeksän, jossa väylän linjaus muuttuu tiiboksien 54 sininen, 56 keltainen ja 60 valkoinen osalta noin 100 metriä lyöntisuuntaan katsottuna vasemmalle. 48 punainen boksi tulee pysymään entisellä paikallaan. Uusi yhdeksikkö on lisää turvallisuutta ja tiiboksista katsottuna näyttävyyttä sekä antaa uudenlaisen ”hyökkäys mahdollisuuden” pitkälyöntisille pelaajille. Toisaalta ”powerfeidiin” jota toiset slaissiksi kutsuvat ei ole entiseen malliin varaa. Toiseksi suurimmat muutokset ovat väylällä yksi, jossa tehdään uusi 54 sininen ja 56 keltainen tiiboksi ja viheriön ympäristöstä huomattavasti aiempaa pelattavampi ja siistimpi. Muualla kentällä toteutetaan pelattavuuden ja kentän sujuvuuden osalta osalta muutoksia siellä ja täällä. Tarkoituksena on, että kentällä peli sujuu ongelmitta kaiken tasoisilla pelaajilla ja pelialueella olevat pallot löytyvät nopeasti sekä ovat golfin kannalta järkevästi pelattavissa.
 
Olen päässyt kiertämään jo merkittävästi kumppaniverkostoamme läpi ja on sanottava, että onneksi sydän sykkii golfille myös liikemaailmassa Pohjois-Karjalassa ja koko Suomessa. Kumppanimme ovat mahdollistaneet toimintamme kehittymistä koko Karelia Golfin olemassa olon ajan ja yrityksillä on vahva halu rakentaa kanssamme pitkäjänteistä kumppanuutta golfin ympärille. Jos emme ole vielä ollut teidän yritykseenne yhteydessä, niin älä huoli, tulemme olemaan yhteydessä tai vastavuoroisesti meihin voi ottaa milloin tahansa yhteyttä kumppanuuteen tai ihan muuten vain golfiin liittyvissä asioissa.
 
Olen päässyt mukaan hienoon yhteisöön, jossa apukäsiä löytyy oikealta ja vasemmalta tarpeen vaatiessa. Meillä on hienot ympäristöt Kontioniemessä, Pilkossa ja Golfhallilla. Meillä on sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta golfvalmennuksissa, kentänhoidossa ja toimistolla. Meillä on yhteisön etua ajatteleva kumppaniverkosto. Kaikkein tärkeimpänä meillä on upea yli 1500 jäsenen Karelia Golf yhteisö.
 
Pidetään golf nykyisille harrastajille mukavana ja houkutellaan uusia pelaajia tähän mukaansa tempaavan lajin pariin.
 
Yhteisöllisin terveisin,
 
Petja Vuojärvi