×

Change Language

FI EN
×
×

 

13.01.2023

Jäsenmaksut 2023 liikkeelle maanantaina, tarkista sähköisen laskutuksen ohjeet

Golfyhteisön laskut sähköisessä muodossa – jäsenmaksut liikkeelle maanantaina 16.1.

 

Meillä Karelia Golfin golfyhteisössä lähetetään vuosittain tuhansia laskuja jäsenille, osakkaille, muille pelaajille sekä yhteistyökumppaneille. Kaikki vuoden 2023 maksut tulemme lähettämään sähköisessä muodossa. Näin ollen lähetämme jäsenmaksulaskut, pelioikeuslaskut, ym. sähköpostitse. lähettäjänä toimii Maventa Transactions.

Toimiston väki toivoo, että jokainen jäsen kävisi omilla jäsentunnuksillaan NexGolfista tarkastamassa, että laskutussähköposti-ruudussa on oikea sähköpostiosoite. Laskutussähköposti löytyy kohdasta Oma Nexgolf – Omat asetukset.

Jos jäsenenä et ole saanut laskua sähköpostiisi, laskut löytyvät myös Nexgolfista kohdasta:
Oma Nexgolf – Laskut. Avoimet laskut näkyvät myös etusivulla kirjautuessasi sisään.

Jäsenillä on nykyisellään myös mahdollisuus aktivoida e-lasku käyttöönsä. E-laskun voi tilata omassa verkkopankissa. Tarkemmat ohjeet saapuvat jäsenmaksulaskun mukana.

Jäsenmaksulaskut lähetämme maanantaina 16.1., joten nyt on hyvä aika toimia ja varmistaa helppo siirtymä sähköiseen laskutukseen. Mikäli jäsenellä/asiakkaallamme ei ole mahdollisuutta sähköiseen laskutukseen (ei käytössä olevaa sähköpostiosoitetta), lähetämme laskun aiempaan tapaan paperisessa muodossa. Paperisista laskuista perimme laskutuslisän 5€/lasku. Karelia Golfin jäsenmaksu on mahdollista maksaa myös liikuntaseteleillä.

 

Karelia Golfin jäsenedut 20231) Karelia Golfin jäsenet pelaavat Pilkonpuiston par3-kentällä ilmaiseksi!

  • Karelia Golfin jäsenmaksu oikeuttaa rajattomaan pelioikeuteen (kausimaksu) Pilkonpuiston par3-kentälle – tätä ilosanomaa saa jakaa myös tutuille!


2) NexGolf Premium käytössä kaikille Karelia Golfin jäsenille ilmaiseksi


Lisäksi kauden alla ja sen aikana tiedotamme yhteistyökumppaneidemme tarjoamista erillisistä eduista Karelia Golfin jäsenille.

 

Mukavaa golfkautta toivotellen,

 

Petja Vuojärvi

Toimitusjohtaja, Kontiolahti Golf Oy

Toiminnanjohtaja, Karelia Golf Ry

Email: petja.vuojarvi@kareliagolf.fi, puh. 0400870415

 

Aki Keronen

Seurapäällikkö, Karelia Golf Ry

Email: aki.keronen@kareliagolf.fi, puh. 0503025933