×

Change Language

FI EN
×
×

 

27.10.2022

Talven aikuisvalmennusryhmät tulevat taas!

Viime talvikaudella hyvin vastaanotetut pidempikestoiset valmennusryhmät myös aikuisille pelaajille saavat jatkoa tänä vuonna! Harjoitusryhmien tarkoituksena on kehittää pelaajien henkilökohtaisia taitoja hauskalla tavalla sekä tarjota mielekästä ja johdonmukaista tekemistä kohti parempia golftuloksia.

Pelaajien 3 tyypillisintä haastetta ovat olleet:

  1. Osuma pallon päälle / kylkeen
  2. Lyöntipituuden kasvattaminen
  3. Pallo lähtee rightin puolen pelaajalla suoraan oikealle

Näitä haasteita ollaan saatu monelta pelaajalta parannettua ja jos taistelet itse näiden kanssa niin kannattaa tutustua aikuisvalmennusryhmien toimintaan!

Harjoitusryhmien lähtökohtana on koota n. 2–4 suunnilleen samalla pelitasolla pelaavaa henkilöä harjoitusryhmään. Ryhmiä käynnistetään kysynnän mukaan ja nk. ”omista” harjoitusryhmistä voitte tiedustella suoraan Tonilta.

Harjoitusryhmät aloittavat toimintansa marraskuun 14 päivä! Harjoitusryhmä aloittaa toimintansa aloituspalaverilla, jossa käydään läpi ryhmän tavoitteet ja toiveet tulevalle hallikaudelle. Treenejä on 5kpl syksykaudella ja tammikuusta helmikuuhun ajoittuvalle ajanjaksolle on sitten toiset 5 treeniä. Sisältö sovitaan ryhmän tavoitteiden mukaiseksi ja voidaan tarvittaessa matkan varrella muokata.

Katso ryhmällesi sopiva aikataulu ja varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan harjoituksiin suoraan:

Toni Laakkonen / toni.laakkonen@kareliagolf.fi / 0400259944

 

Tervetuloa mukaan ja katsotaan miten voisin auttaa juuri sinua!

- Valmennuspäällikkö Toni