×

Change Language

FI EN
×
×

 

08.08.2022

Kalevan kisojen kisatorin green card -kurssiarvonnat suoritettu

Karelia Golf oli menneenä viikonloppuna pitämässä Joensuussa järjestettyjen Kalevan kisojen kisatorilla toiminnallista esittelypistettä. Esittelypisteellä kävi satoja lapsia ja aikuisia tutustumassa Karelia Golfin toimintaan sekä kokeilemaan golfin lyömistä darts-taulullamme. Pisteellämme kerättiin nimiä myös Karelia Golfin green card -kurssiarvontaan. Kaikkiaan n. 200 täysi-ikäistä osallistui arvontaan, joka nyt on suoritettu.

Arvonnoissa päävoiton, oman porukan green card -kurssin (3-8:lle hengelle) voittivat:

- Elina H., Katariina V. ja Arttu P.

Lisäksi lohdutuspalkinnot, green card -kurssit yhdelle henkilölle voittivat:

- Teemu H., Hannu V. ja Jani L.

Voittajille on ilmoitettu voitoista henkilökohtaisesti.

 

Onnittelut kaikille arvonnoissa voittaneille ja kiitokset kaikille rastipisteellämme käyneille! Paljon iloisia kohtaamisia vanhojen ja uusien tuttujen kanssa! Kiitos myös hyvästä palautteesta ja toivottavasti näemme jälleen! Isot kiitokset myös Kalevan kisojen sekä kisatorin järjestäneille ja mahdollistaneille tahoille, oli ilo olla mukana ihmisiä liikuttamassa ja hyvää mieltä tuottamassa.

 

Mikäli golf jäi kiinnostamaan, on meille helppo tulla kokeilemaan golfia elokuun loppuun saakka Ilmaisissa Golfmaistiaisissamme (keskiviikkoisin klo 17-18). Lisäksi green card -kurssimme omille porukoille tai yleisillä kursseillamme pyörivät vielä syyskuun puolelle. Lisätiedot kursseistamme löydätte nettisivuiltamme.

 

Mukavaa loppukesää ja syksyä kaikille,

Karelia Golfin väki