×

Change Language

FI EN
×
×

 

29.07.2022

Karelia Golf – KeriGolf "vuoroin vierailla" -teemaviikot

Tervehdys Kerigolfista,

 

Golfkausi on päässyt hyvään vauhtiin ja täällä Itä-Suomessa olemme saaneet nauttia vihreistä kentistä runsaslumisen talven jälkeen. Vaikka pelikauden ytimessä onkin oman lähikentän kiertäminen, tuo vierailut naapurikentille pelaamiseen mukavaa vaihtelua. Kerigolf ja Karelia Golf ovatkin sopineet tälle kaudelle yhteistyöstä tavoitteena rohkaista ja kannustaa vierailuihin – puolin ja toisin. 

 

Tässä lyhyessä tiedotteessa haluamme kertoa sinulle Kerigolfin ajankohtaisista asioista, golfkauden kohokohdista sekä ”Vuoroin vieraissa” -teemaviikoista kenttiemme välillä. Olet tervetullut toki myös oman aikataulusi mukaisesti milloin haluat ja voit hyödyntää koko kauden voimassa olevaa Itä-Suomen lähikenttien erikoishinnoittelua.  

 

AJANKOHTAISTA KERIGOLFISSA

 

Kuten olet ehkä uutisoinnista noteerannut, Kerigolfissa on käynnistetty mittava kentän kehityshanke. Master Planin toteutuksesta vastaa Suomen kautta aikain menestyneimmän ammattigolfarin, Mikko Ilosen suunnittelutoimisto Ilonen Design. Vaikka toteutus ajoittuu useammalla vuodelle, aloitetaan jo kuluvana kesänä mm. harjoitusalueiden kunnostuksella.  

Kerigolfin ravintolapalvelut ovat kokeneet täydellisen uudistuksen KORPI Kerigolf -ravintolan avautumisen myötä. Maittava lounas on tarjolla päivittäin klo 11 – 16 ja muuna aikana saatavilla on annoksia listalta. 10-kioskin lörtsyt ovat tietysti edelleen mukana tarjonnassa.  

Kilpailukalenteriimme on tullut uusia kisakonsepteja aiempien tuttujen kisojen lisäksi.
Mikko’s Backtee Challenge hieman kokeneemmille pelaajille ja Golfkesä -kiertueen kilpailu heinäkuussa pariscramblena. Yrityksille järjestämme Savonlinna Business Golfin elokuussa.

 

KARELIA GOLF  – KERIGOLF ’VUOROIN VIERAISSA’ -TEEMAVIIKOT

”Vuoroin vieraissa” teemaviikoilla 1.-14.8 on käytettävissäsi täyden lähdön supertarjous, jossa 4-hengen ryhmä pelaa autoilla (2 autoa) 18 reikää pakettihintaan 220 €.
Kävellen pelaavalle 4 hengen porukalle koko lähtö 160 €. Kutsu mukaan tuttavapariskunta tai kerää sopiva kaveriporukka vierailulle Kerigolfin jylhän kauniille kentälle.

Teemaviikkojen lähtöaikavaraukset tehdään caddiemasterilta joko sähköpostilla clubhouse@kerigolf.fi tai puh. 015 252 600.

 

 

KAUDEN 22 KOHOKOHDAT Kerigolfissa

 

Mikko’s Backtee Challenge  11.6 – 11.9

Tämä hieman pienemmällä tasoituksella pelaaville suunnattu kilpailu kestää 3 kk:n ajan. Mikko Ilonen pelasi 10.6. pohjat 76 ja nyt on uusien yrittäjien aika. Kisaa voi käydä pelaamassa pelkällä green fee -maksulla niin monta kertaa kuin haluaa ja 11.9 leaderboardilla kärjessä olevat 12 parasta pääsevät finaaliin, joka järjestetään maestron johdolla syyskuussa.
Liitteenä kilpailuesite.

 

 

Savonlinna Business Golf torstaina 25.8

Savonlinna Business Golf on kesän uusi yritystapahtuma Itä-Suomessa. Tähän Mikko Ilosen isännöimään tapahtumaan mahtuu mukaan 26 kappaletta 4:n pelaajan yritysjoukkueita ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailumuotona on joukkuekisa, jossa ryhmän pistebogey -tuloksia lasketaan mukaan kierroksen loppua kohden kiihtyvässä järjestyksessä. Yritysvieraidesi viihtyvyyden takaa ravintolan herkut barbeque -hengessä. Kilpailumaksu joukkueelta on 490 €, joka sisältää ryhmän osallistumisen mukaan lukien ohjelman mukaiset tarjoilut.
Kilpailuesite ja ilmoittautumisohjeet liitteenä.  

 

KAUDEN 2022 KILPAILUKALENTERI

Kisailua kaipaaville vielä lopuksi linkki Kerigolfin kilpailukalenteriin 
Toivotamme kaikki Karelia Golfin pelaajat lämpimästi tervetulleiksi mukaan.

 

Oikein hyvää golfkesää!

Terveisin Soili Pelkonen ja caddiemasterit Essi, Eveliina ja Luukas Kerigolfista