×

Change Language

FI EN
×
×

 

05.07.2022

Viikkotiedote, vk 28: Pilkonpuiston avoimet ovet keskiviikkona, Koff Open Jokeri-scramble perjantaina

Rok, rok, rokkiviikko! Rokkiviikolla tapahtuu myös Karelia Golfissa: perjantaina pelattava Koff Open Jokeri-scramble toimii rentohenkisenä viikonlopun avauksena. Pelit starttaavat klo 8.00 1. ja 10-tii lähtöinä ja kahden hengen scramblena pelattavaan kisaan voi kutsua ”Jokeripelaajaksi” pelaajan yli 30.0 tasoituksella. Mukaan mahtuu 64 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, ja viimeisiä paikkoja viedään, joten toimikaa ajoissa. Lisätiedot kilpailun kilpailun kutsusta.

Viikolla tapahtuu muutakin: keskiviikkoiltana Pilkonpuiston avoimet ovet klo 17-20. Luvassa hole-in-one-haastetta (3 palloa/väylä, 10€ osallistumismaksu, palkintona vuoden pelit Karelia Golfissa!!), avoimia ovia ja vapaata harjoittelua, ”Golffarit kuntoon”-rastipistettä, Golfkirppistä sekä mukavaa yhdessäoloa. Ottakaa siis perhettä ja kavereita mukaan ja keskiviikkona suuntana Pilkko. Tapahtumaan ei erillistä ilmoittautumista, saapukaa vain paikalle klo 17-20 välisenä aikana!

Torstaina lisäksi luvassa aamuvirkuille talkoilua Kontioniemen bunkkerien osalta. Klo 6.00-10.00 välisenä aikana talkoissa tarkoitus kitkeä kasvit sekä kerätä irtokivet etuysin bunkkereista. Tarjolla siis mukavaa tekemistä sekä seuraa ja talkoolounaat urakkaan osallistuville. Ilmoittautumiset jäsentunnuksilla NexGolfissa tai caddiemasterin kautta.

Viikonloppuna ei Kontioniemessä tai Pilkossa erillisiä tapahtumia järjestetä. Tervetuloa siis rockia ja kaupungin menoa ”karkuun” luonnonrauhaan ja liikunnan pariin. Viikon ja viikonlopun aikana ratkotaan myös Kuumemittarin mestaria Finaaliviikolla sekä jatkoonmenijöitä Gigantti reikäpelimestaruuden alkusarjojen viimeisissä otteluissa. Mukavaa viikkoa siis kaikille!

Kontioniemen Klubi ja caddiemasterin toimisto avoinna maanantai-lauantai klo 8.00-20.00. Sunnuntaisin olemme avoinna 8.00-19.00. Pilkonpuisto Golfin kahvila palvelee nettisivuilta löytyvin aukioloajoin.

Lisätiedot viikkotiedotteestamme alta! T: Karelia Golfin väki

 

Tapahtuu viikolla 28:

Ke 13.7.: Pilkonpuiston avoimet ovet klo 17-20

To 14.7.: Bunkkeritalkoot Kontioniemessä klo 6.00-10.00

Pe 15.7.: Koff Open Jokeri-scramble

 

Tulossa viikolla 29:

Gigantti reikäpelimestaruuden cup-kaavion arvonta ja jatkopelien käynnistyminen

Ke 20.7.: Seniorien kuukausikisa 3

La 23.7.: Kontioniemen Major ¾ - Original Sokos Hotel Kimmel Open

La 23.7.: Uusien jäsenten Klubi-ilta Kontioniemessä klo 17-20

 

Muita ajankohtaisia tiedotteita:

- Petja Vuojärvestä Kontiolahti Golf Oy:n uusi toimitusjohtaja

- Carelia Grill -arvonnat Karelia Golfin jäsenille ja Kontioniemen vieraspelaajille

- Invakortilla golfautot 0€ Kontioniemen golfkentällä

 

Golfopetuksen ajankohtaista:

- Golfopetuksen Teematuntien kalenteri julkaistu kesäkaudelle!

- Kesän green card -kurssit käynnissä!

- Junioriryhmien kesäharjoitukset

 

 

Kenttämestarin palsta

Taas on yksi viikonloppu takana. Uusi viikko alkanut. Huomenna pystyleikkaamme ja hiekoitamme greenit erittäin hienolla hiekalla(0,4-0,7 mm). Hiekka tukevoittaa greenin herkkää pintaa, pintaan on kertynyt jo liikaa ns kuitua. Pystyleikkuulla avaamme hieman pintaa, johon hiekka asettuu hyvin. Hiekkaa tulee keskimäärin noin 500- 700 kg/ greeni. Ei haittaa pelaamista, greenit ovat ehkä hieman liukkaammat huomenna. Ne siis pystyleikataan, vaakaleikataan ja hiekoitetaan. Tällä tavalla suojaamme kasvupistettä ja ehkäisemme skalpeerautumista. Täysin pelikirjan mukaista toimintaa. Oikein mukavia pelihetkiä kauniilla kentällämme. T. Kentänhoitoväki.

Ravintola Vaskiportti tiedottaa:

Lounasta tarjolla päivittäin klo 11-15. Tämän viikon lounaslistamme löydätte linkin kautta nettisivuiltamme!

 

Clubproshop tiedottaa:

HUOM! Käytetyt välineet hyötykäyttöön?

 

Mukavaa golfviikkoa kaikille golffareille toivotellen, Karelia Golfin väki