×

Change Language

FI EN
×
×

 

28.06.2022

Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely 2022

Hyvät jäsenemme,

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää golfyhteisömme toimintaa ja palveluita. Siksi olemme pelaajiemme edun vuoksi päättäneet jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kanssa.

"Pelaaja Ensin" –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Players 1st.

 

Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

 

Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana. Ensimmäiset kyselykutsut on lähetetty näin kesäkuun lopussa ja toinen osa jäsenistämme saa vastausmahdollisuuden syyskuun lopussa. Toivomme mahdollisimman monen jäsenemme osallistuvan kyselyyn ja antavan meille palautetta kuluvan kauden osalta

 

Hienoa golfkesää kaikille toivotellen,

 

Karelia Golfin väki