×

Change Language

FI EN
×
×

 

27.06.2022

Petja Vuojärvestä toimitusjohtaja

KONTIOLAHTI GOLF OY, TIEDOTE 27.6.2022

 

 

PETJA VUOJÄRVESTÄ TOIMITUSJOHTAJA

 

Karelia Golf yhteisön uudeksi johtajaksi on valittu Petja Vuojärvi (30). Toimitusjohtajan paikka oli haettavana huhtikuun lopulle ja hakijoita tuli kaikkiaan 14. Rekrytointia valmisteleva ryhmä seuloi papereiden perusteella hakijoista viisi haastatteluun ja heistä edelleen kolme henkilöarviointiin, jonka teki ulkopuolinen taho (Eezy). Lopullinen valinta tehtiin kahden kärkiehdokkaan välillä.

 

Myyntitaustainen Vuojärvi siirtyy golfyhteisöön joensuulaislähtöisestä Cloudia Oy:stä, jossa hän on toiminut viimeiset seitsemän vuotta myynnin, asiakkuuden hallinnan ja aluepäällikön tehtävissä. Vuojärveltä löytyy lisäksi laaja kokemus erilaisista tehtävistä urheilun parissa ja seuratyöstä, tällä hetkellä mm. Super-Joma Oy:n hallituksessa ja Pohjois-Karjalan Moottorikerho ry:n puheenjohtajana. Myös luottamustehtävät kaupungin hallinnossa ovat tulleet tutuiksi, tällä hetkellä hän on Joensuun kaupunginvaltuutettu ja kaupunkirakennelautakunnan puheenjohtajana. Koulutukseltaan Vuojärvi on tradenomi.

 

  • Toimitusjohtajasopimuksen laatiminen sujui toistemme näkemyksiä huomioiden. Uusi toimitusjohtaja aloittaa lokakuun alusta, jolloin myös uusi tilikausi yhtiössämme starttaa. Poikkeusjärjestelyin olemme valmistautuneet meneillään olevaan kauteen ja selvinneet vajaasta miehityksestä huolimatta hienosti ja viemme näin myös tilikauden loppuun.Petjan myötä alamme syksyllä valmistella pelikautta 2023 uusin ilmein, kertoo Kontiolahti Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Reijo Ruokonen.

 

Golfyhteisö on Petja Vuojärvelle tuttu, sillä hän on harrastanut lajia jonkin aikaa, joskaan ei kovin intensiivisesti. Vapaa-aikaa ovat olleet jakamassa moottorikelkkailu, motocross, metsästys ja jääkiekko.

 

  • Olen myyntitaustainen henkilö ja liike-elämän, seuratyön ja vaikuttavuuden yhteensovittaminen tulevat olemaan toimitusjohtajan tehtävissä avainasemassa, toteaa Vuojärvi.

 

  • Uudet tehtävät Kontiolahti golfin toimitusjohtajana ovat itselleni erittäin kiinnostava kokonaisuus. Mitä pidemmälle rekrytointiprosessi eteni, sitä enemmän innostuin Karelia golfin kokonaisuudesta. Meillä on huippu ammattilaisia töissä, aktiivinen seuran jäsenistö, loistava kenttä ja hyvässä kunnossa olevat taustayhtiöt. Näen paljon mahdollisuuksia tämän kokonaisuuden kehittämisessä ja haluankin, että Karelia golf tulee jatkossa olemaan entistä parempi paikka henkilökunnalle ja jäsenistölle sekä taustayhtiöt pääsevät tarjoamaan uudenlaisia palveluita, niin kumppaneille kuin pelaajille. Me tulemme yhdessä olemaan tulevaisuudessa vaikuttavampi yhteisö. Mitataan yhdessä potentiaaliamme ja rakennetaan kenttiä, harjoitusolosuhteita sekä yhteisöllisyyttä uuteen aikakauteen, toteaa Vuojärvi

 

 

 

Lisätietoja:

 

Reijo Ruokonen, 0400 576 040                         reijo.ruokonen@rruokonen.fi

 

Petja Vuojärvi, 0400 870 415                            petjavuojarvi@gmail.com