×

Change Language

FI EN
×
×

 

17.06.2022

June Weckmanilla pirteä alkukausi Finnish Tourilla – Hyvät otteet palkittiin valinnalla EM-kisoihin

Kotimaisen golfin pääkiertueella Finnish Tourilla on ehditty kisata jo neljä osakilpailua. Naisten sarjassa seuramme jäsen June Weckman on esiintynyt alkukauden osalta mallikkaasti. Kilpailuissa tällä kaudella Siilinjärven Tarina Golfia edustava June on nauttinut hyvätasoisista kisoista ja esiintynyt kovassa seurassa hyvin. Kolmesta kisasta saavutuksina on tullut yksi kolmas tila ja kaksi kahdeksatta sijaa.

 

Edellisessä Finnish Tourin kisassa Hill Side Golf Clubin kentällä Lohjalla Weckman kokosi kolmelta kisakierrokselta tasaiset tulokset 76,78 ja 76. Näillä tulosluettelosta heltisi varma kahdeksas tila. Lohjan kisaa edeltäneessä Eezy Open –kilpailussa Pirkkala Golfissa päätöskierroksella syntynyt komea tulos 70 (-2) lyöntiä siivitti kauden parhaaseen sijoitukseen. Aiemmat kisakierrokset sujuivat 77 ja 80 lyönneillä. Yhteistulos 227 nosti kontiolahtelaisen hienosti jaetulle kolmannelle tilalle yhdessä järjestävän seuran Golf Pirkkalan Maria Lähdensuon kanssa.

 

Hyvät ja ennen muuta tasaiset esitykset, sekä edellisen kauden menestys on huomattu myös Suomen Golfliitossa. June sai nimittäin kutsun maajoukkuetehtäviin, kun paikka amatöörien EM-joukkuekilpailuihin heinäkuussa varmistui. June on mukana Suomen kuusihenkisessä tyttöjen maajoukkueessa, joka taistelee hyvistä sijoituksista 5. – 9.7 eksoottisessa golfmaassa Islannissa.

 

Karelia Golf onnittelee valinnasta ja toivottaa menestystä EM-kisoihin sekä muihin kauden kilpailuihin!

 

Janne Kivihalme