×

Change Language

FI EN
×
×

 

13.06.2022

Junioritoimintaa seurassamme

Junioritoiminta on seurassamme vilkasta. Talvikautena juniorit harjoittelivat Mehtimäen hallilla ja nyt keväällä siirryttiin treenaamaan ja kilpailemaan Pilkonpuiston sekä Kontiolahden viheriöille. Meillä on eri ikäisiä ja eri ryhmissä treenaavia nuoria useita kymmeniä. On ilo seurata heidän harjoitteluiloaan ja innokkuuttaan lajia kohtaan.

Harjoittelu on monipuolista, ei pelkästään golf pallon lyömistä. On erilaisia leikkejä, lämmittelyä, jalkapalloa, erilaisia rastitehtäviä ym.

Meillä seurassamme on pelivälineitä jokaiseen ikäluokkaan sopivia, sekä vasen – oikea kätisille. Monilla pikkugolffareilla on jo omat välineet bäkeineen.

Valmentajilla ja ohjaajilla oikea ammattitaito ja motiivi ohjata nuoria lajin pariin. Valmentajat ohjaavat myös nuoria kilpailuihin valmistautumisen tuomiin haasteisiin.

Osa junioreitamme kiertää erilaisia golf kilpailuja ympäri Suomea. Suomen maajoukkuetehtävissä on KarG:n juniori sekä Team Finland Akatemiassa käy seuramme juniori valmennuksessa kerran kuukaudessa Kuopiossa.

Käyttäytymistaitoa on myös käyty läpi junioreiden kanssa. Hyvää käyttäytymistaitoa tarvitaan harjoituksissa, kilpailuissa sekä myös kaikkialla harrastuksen ulkopuolella.

Junioripelaajia näkyy jatkossakin yhä enemmän kentällämme pelikierroksilla. Ottakaa heitä mukaan kierroksille ja kannustakaa heitä onnistumisista ja epäonnistumisista. Heitä tarvitaan tulevaisuudessa seuramme jäseninä, talkoolaisina, eri toimikunnissa.

Hyvää golfkesää kaikille

Junioritoimikunta

Hannu Hämäläinen