×

Change Language

FI EN
×
×

 

03.06.2022

Karelia Golf Ry:n alkukauden kuulumisia

Mukavaa alkanutta golfkesää kaikille Karelia Golfin jäsenille sekä golfista kiinnostuneille! Kesän helteet odotuttavat vielä itseään, mutta Karelia Golfin alkukausi on ollut joka tapauksessa kesäisen vauhdikas.

 

Liittymiset ja green card -kurssilaisten määrät erinomaisella tasolla

 

Kesän green card -kurssit ovat pyörähtäneet vauhdikkaasti käyntiin. Niin yleisillä kursseilla kuin omien ryhmien pienkursseilla on ollut hyvin kysyntää ja uusia pelaajia seuraamme ja lajimme pariin tulee tasaisesti viikoittain. Kaikkiaan uusia liittyneitä jäseniä on kesäkuun alussa jo 118 kappaletta, mikä on ajankohtaan nähden jälleen hieno määrä! Keskiviikkona 1.6. alkoivat myös kesän Ilmaiset Golfmaistiaisemme, joten muistetaan edelleen jakaa golfin ilosanomaa ja kutsua uusia pelikavereita golfia kokeilemaan ja kentillemme pelikavereiksi!

Tavoiteenamme on edelleen päästä ylittämään 1500 jäsenen jäsenmäärä kuluvan pelikauden aikana ensimmäistä kertaa seurahistoriassa.

 

Toimikunnat ja tapahtumakalenteri

 

Toimikuntien toiminta on ollut jälleen ilahduttavan aktiivista. Naistoimikunnan aktiiviisuus on kerännyt ansaittua kiitosta ja Naiset golffaa -tapahtuma oli menestys Kontioniemessä. Seniori-, kenttä-, kilpailu- ja junioritoimikunta jatkavat laadukasta työtään ja pitävät huolen toiminnan kehittymisestä edelleen. Uudistuva Klubitoimikunta pitää jatkossa enemmänkin huolen green card -kurssilaisista, aloittavista pelaajista ja uusista jäsenistä kenttätoimikunnan otettua vastuun kentän sekä rakennusten osalta.

Tarkemmat lisätiedot kesän suunnitelmista ja tapahtumista pääsette tarkastelemaan toimikuntien sivuilta sekä Karelia Golfin kilpailu- ja tapahtumakalenterista. Luvassa on paljon pelejä, oppia, kilpailuita sekä muihin golffareihin tutustumista. Tervetuloa mukaan!

 

Yhteistyökumppanuudet

 

Tässä samalla on oiva hetki kiittää aivan mahtavia yhteistyökumppaneitamme koko golfyhteisömme osalta. Yhteistyökumppanimme ovat olleet jälleen erinomaisesti mukana toiminnassamme niin taloudellisesti, kuin myös aktiivisesti käytännön tasolla. Kehitysideoista ovat jalostuneet mm. hole-in-one palkinnot Kontioniemen par3-väylille ja maanantaina julkaistavat Carelia Grillin arvonnat vieraspelaajillemme/Karelia Golfin jäsenille sekä Kontioniemessä inva-kortilla ilmaiseksi tarjolla olevat golfautot (2kpl päivä, edun tarjoaa Lehiko Oy yhteistyökumppaneineen). Nämä vain muutamia näkyvimpiä yhteistyömalleja mainitaksemme, toki taustalla tapahtuu paljon muutakin ja mm. kilpailujen isännät/emännät ovat tehneet ja tekemässä parhaansa, että hienoja tapahtumia ja elämyksiä on luvassa tälläkin golfkaudella. Samalla voimme myös tiedottaa, että uunituoreet Karelia Golfin Vuosikirjat ovat noudettavissa Kontioniemen caddiemasterin toimistosta sekä Pilkonpuiston kahvilalta.

 

Siis eikun hyvillä mielin kesää ja kenttiä kohti jäsenemme. Ja jos nurkissanne pyörii ylimääräisiä golfvälineitä, olkaa yhteyksissä pro shopin Juhaan. Golfvälineiden kauppa käy tällä hetkellä kiivaana ja erityisesti käytettyjen mailojen osalta on yhteinen etumme, että uusille pelaajille saadaan välineitä nopsasti ja edukkaasti käyttöön!

 

Karelia Golf Ry:n puolesta,

 

Arttu Taponen

Varapuheenjohtaja, Karelia Golf Ry    

 

Aki Keronen

Toiminnanjohtaja, Karelia Golf Ry