×

Change Language

FI EN
×
×

 

02.06.2022

Kilpailutoimikunta tiedottaa: kesä käynnistyy

Mukavaa alkanutta golfkesää!

 

Huhut Suomen parhaista greeneistä sai etelästäkin asti vieraita ja oli ilo todeta, kuinka meillä Kareliassa todella on Suomeen parhaat greenit. Kentän kunto on mahtava ja suosittelemmekin kaikkia siitä nauttimaan.

 

Koko kesän kestävät kilpailumme käynnistyvät nyt kesäkuun alusta ja lämpimästi suosittelemme liittymään niihin mukaan. Eclectic on käynnissä ja siihen kerkeää vielä hyvin mukaan. Myös kuumemittari-kilpailu on startannut, ja ensimmäinen karsintakierros kestää kaksi viikkoa. Kaikki vain innolla tähänkin mukaan! Ilmoittautumiset kilpailuihin helposti Kontioniemen caddiemasterille!

 

Karelia Golfin jokavuotiset majorit käynnistyvät Laakkonen Yhtiöt Openilla lauantaina 11.6., ja tietenkin luvassa myös perinteiset joukkuekilpailut sekä muut erilaiset tapahtumat kilpailukalenteria monipuolistamassa. Lisätiedot tapahtumistamme löydätte kilpailu- ja tapahtumakalenterista NexGolfista tai seuramme nettisivuilta.

 

Olemme saaneet myös väyläsponsorit mukaan koko kesän kestävään Hole In One kilpailuun! Jokaisella väylällä kauden ensimmäinen Hole In Onen tekijä saa väyläsponsorin järjestämän palkinnon. Väylällä 11 tehtiinkin jo ensimmäinen holari Markku Ahtiainen toimesta! Suuret onnittelut tästä. Vaikka tapahtumaa ei oltu keretty julkaista, se oli jo sovittu ja ensimmäinen palkinto laitetaan toki Markulle ansaitusti jakoon.

 

Mahtavia lyöntejä kaikille ja rohkeasti vain kokeilemaan tapahtumia ja kilpailuja Kareliassa sekä Pilkossa!

 

Terveisin,
Kilpailutoimikunta