×

Change Language

FI EN
×
×

 

31.05.2022

Kontiolahti Golf Oy:n hallitus tiedottaa

Kontiolahti Golf Oy:n hallitus                        Tiedote 31.5.2022

 

Toimitusjohtaja

 

Kontiolahti Golf Oy:n hallitus vahvistettuna seuran hallituksen edustajalla (Teijo Kärki) kokoontui 30.5. kuulemaan henkilöarvioinnin tulokset kolmen kärkihakijan osalta. Hakemusten, haastattelujen ja henkilöarvioinnin perusteella päätettiin jatkaa siten, että puheenjohtaja Reijo Ruokonen ja va. toimitusjohtaja Eero Mönkkönen aloittavat johtajasopimusneuvottelut ykköseksi sijoitetun ehdokkaan kanssa. Ratkaisuun pyritään ennen juhannusta. Mikäli ykkösehdokkaan kanssa ei päästä yhteiseen sopimukseen, jatketaan neuvotteluja kakkoseksi sijoitetun ehdokkaan kanssa. Toimitusjohtajan nimi julkaistaan luonnollisesti vasta sen jälkeen, kun nimet ovat paperissa.

 

Pientä kohennusta

 

Seuran kenttätoimikunta on työskennellyt olosuhteidemme puolesta. Toimikunta yhdessä henkilöstön kanssa järjesti 7.5. talkoopäivän, jossa oli mukana yli 40 osallistujaa. Monenlaista puuhaa tehtiin ja näin saatiin henkilökunnan työaikaa useamman henkilötyöpäivän edestä suunnata kentän hoitoon. Monet asiat, joita toimikunta oli kirjannut, on joko jo pantu toimeen tai niin tehdään jatkossa. Tässä muutama tiedoksi:

  • Väylän kuusi wc siirretään harjoitusalueelle, helpotukseksi, kun klubi on kiinni 
  • Muut vanhat wc:t (väylät 13 ja 15) on myyty pois
  • Klubilla muutama huonokuntoinen väliovi vaihdettu
  • Klubin muuhun sisäremonttiin tehdään arvio ja pyydetään tarjoukset, kun kausi päättyy. Mahdollinen toteutus talven aikana (korjattavia kohteita kirjattu ylös) 
  • Uuden harjoitusgreenin puoleinen sadevesien uusi ohjaaminen suunniteltu ja toteutuksesta saatu tarjous. Toteutetaan ennen harjoitusgreenin rakentamista (sadevesien ohjaus) 
  • Terassin valokatteen, räystäskourujen ja syöksyjen uusimisesta saatu tarjous. Toteutetaan pikapuoliin
  • Kattorakenteiden tarkastus 1.6. 
  • Harjoitusgreenin suunnittelu kenttämestarin pöydällä

 

 

Nautitaan hyvistä olosuhteista ja mukavasta seurasta!

 

Reijo Ruokonen