×

Change Language

FI EN
×
×

 

24.05.2022

Emilia Leppänen aloitti väkevästi Finnish Junior Tourilla

Kesän tultua myös valtakunnalliset golfkiertueet ovat päässeet jo hyvään vauhtiin. Junioreiden pääkiertueella Finnish Junior Tourilla on toukokuussa ehditty kisata jo kaksi osakilpailua. Emiliä Leppänen on kauden alkukisoissa osoittanut varmaa tuloskuntoa ja viihtynyt tuloslistoilla kärkipään joukossa. Avauskisassa Kulloonkylässä Emilia kasasi Kullo Golf Clubin kentällä kierrostulokset 76, 75 ja 78, joilla heltisi hyvätasoisessa tyttöjen sarjassa mukavasti jaettu kolmas palkintotila. Voitto matkasi Naantaliin, kun Aurinko Golfin Ella Salama juhli voittoa seitsemän lyönnin erolla. Tarina Golfia kesän kilpailuissa edustava June Weckman golfasi myös kelpo avauskisan, ollen kierroksillaan 79, 75 ja 77 nyt seitsemäntenä.

 

FJT:n toinen osakilpailu käytiin Paraisilla viime viikonloppuna. Archipelagia Golfin kentällä Leppänen hätyytteli jälleen tuloslistan kärkeä. Kisakierrokset sujuivat tällä kertaa tuloksin 78, 84 ja 76 ja lopputuloksissa joensuulainen oli hurjan tasaisessa kisassa nyt neljäntenä. Vain kaksi lyöntiä paremmin kisan pelannut Helsingin Golfklubin Anastasia Heikkonen juhli Paraisilla voittoa. June Weckman paranteli lopussa asemiaan ja oli kisassa hienosti kuudes koottuaan kierroksiltaan 76, 89 ja 76 lyöntiä sisältäneet tuloskortit.

 

Finnish Junior Tour pelataan kauden aikana vielä seitsemän kilpailua, joihin lukeutuvat myös lyöntipelin sekä reikäpelin SM-kilpailut ja Vierumäen kansainvälinen Finnish International Junior Championship –kilpailu.

 

 

Janne Kivihalme