×

Change Language

FI EN
×
×

 

14.05.2022

Seniorien kauden avaus sekä naisten tapahtumat kutsuvat kautta avaamaan

Hienot ensimmäiset kesäpäivät avaavat kesäkautta ja Kontioniemen kentän kunto hellii pelaajia jo alkukaudesta.

Kausi alkaa myös tapahtumien osalta vauhdikkaasti. Karelia Golfin kilpailu- ja tapahtumakalenteri kesän osalta on nyt julkaistu NexGolfissa ja ensi viikolta voimmekin tehdä mukavia nostoja, joihin kannattaa lähteä mukaan golfkautta avaamaan:

17.5. tiistaina: senioreiden kaudan avaus klo 16.00 alkaen. Lisätiedot tapahtuman kutsusta! Ilmoittautua voi vielä maanantai-iltaan klo 18.00 mennessä. Rennon joukkuekilpailun joukkueet arvotaan tiistaiaamuna.

19.5. torstaina: naisten viikon ensimmäinen tapahtuma. Jotain IHAN MUUTA: nimittäin cocktaililta @Another Doggy! Lisätiedot tapahtuman kutsusta!

22.5. sunnuntaina: naisten alkukauden huipentuma, Suomen Golfliiton "Naiset golfaa"-projektin hieno, kaikille naisille avoin tapahtuma Kontioniemessä! Lisätiedot tapahtuman ilmoittautumissivulta Suomen Golfiiton sivuilta. Tervetuloa mukaan jäsenemme sekä kaikki golfista kiinnostuneet naiset!

 

Ja kun lauantaina 21.5. pelataan vielä perinteinen kauden avaus: Bear Beach Scramble, on alkavalla viikolla todellakin hieno kattaus kauden avaukseksi! Tervetuloa siis mukaan osallistumaan ja muihin golffareihin tutustumaan! Kilpailu on perinteisesti ollut täynnä, joten muistakaahan ottaa parianne hihasta ja ilmoittautua mukaan vielä kun kilpailussa on tilaa!

 

Mukavaa alkukautta kaikille pelaajillemme! T: Karelia Golfin väki