×

Change Language

FI EN
×
×

 

24.03.2022

Haemme johtajaa Karelia Golf yhteisöön

Kontiolahti Golf Oy hakee toimitusjohtajaa, joka saa vastuulleen koko golfyhteisömme johtamisen. Yhteisömme on dynaaminen, monin tunnustuksin palkittu kokonaisuus, johon kuuluvat Kontiolahti Golf Oy:n omistama 18 reikäinen kenttä, klubirakennus ja muut olosuhteet Kontioniemessä ja 1500 jäseninen Karelia Golf ry, joka on vuosien 2016 ja 2021 vuoden golfseura Suomessa. Kokonaisuuteen kuuluu myös Pilkonpuisto Golf Oy:n omistama 6 reikäinen par 3 kenttä harjoitusalueineen aivan Joensuun keskustan tuntumassa sekä monipuolinen golfhalli Mehtimäen urheilupuiston alueella. Puitteiltamme kuulumme Suomen parhaimmistoon.

 

Tutustu tarkemmin www.kareliagolf.fi

 

Meillä pääset johtamaan monipuolista ja laadukasta kokonaisuutta, jossa saat tueksesi osaavan henkilökunnan ja hyvin toimivan luottamushenkilöorganisaation hallituksineen ja toimikuntineen. Menestyt työssäsi, jos Sinua ohjaavat kunnioitus, intohimo, kehittyminen ja yhdessä tekeminen, olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen liiketoiminnan osaaja, pidät talouden iskussa ja saat talousalueen yhteisöt kiinnostumaan kumppanuuksista. Ethän pelkää myöskään tarttua päivittäisiin rutiineihin ja osaat kuunnella työntekijöitä, jäseniä ja asiakkaita. Golfalan tuntemus ei ole välttämätön, mutta ei siitä haittaakaan ole.

 

Hakemukset tulee toimittaa 22.4.2022 klo 16.00 mennessä yhtiön hallituksen puheenjohtajalle: reijo.ruokonen@rruokonen.fi. Liitä hakemukseen cv:si ja palkkatoivomuksesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

 

Työn aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään 1.11.2022.

 

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Reijo Ruokonen, 0400 576 040

Va toimitusjohtaja Eero Mönkkönen, 044 2687878

 

Liite: Ilmoitus PDF-muodossa