×

Change Language

FI EN
×
×

 

04.03.2022

Infoa kesän kausipelaamisesta

Kesä 2022 tarjoaa jälleen paljon erilaisia mahdollisuuksia liikkumiseen ja golfin harrastamiseen. Lisätietoja tulevan kesän kausimaksuvaihtoehdoista ja hinnoista löytyy Karelia Golfin nettisivuilta.

 

Kausimaksut 2022 ovat tilattavissa

- Kausipelimaksujen laskut ovat lähdössä massalaskutukseen torstaina 9.3. (laskujen eräpäivä 31.3.2022). Toivoisin suurimman osan kausimaksuista ehtivän mukaan massalaskutukseen - toki kausipelit ovat tilattavissa ja maksettavissa myöhemminkin.

- Laskut on tilattavissa sähköpostilla eero.monkkonen@kareliagolf.fi

- Mikäli pelasit viime vuonna kausipelimaksulla, lasku lähetetään sinulle automaattisesti eikä sinun tarvitse tilata laskua erikseen. Ilmoita asiasta ainoastaan, jos pelasit kausimaksulla viime kesänä, mutta et aio pelata kausipelimaksulla tulevana kesänä.

- Kaudella 2022 kokeillaan uutena maksuvaihtoehtona myös kuukausimaksuperusteista kausipelivaihtoehtoa. Kuukausimaksuperusteinen sopimus tehdään 12 kk määräajaksi ja se sisältää Kontioniemen kausimaksun kesällä ja golfhallin kausimaksun talvikaudella, tällöin sinulla on vapaa pelioikeus kaikkiin golfyhteisön paikkoihin ympäri vuoden (Kontioniemi, Pilkko, Golfhalli).  Sopimuksen viimeinen mahdollinen alkamisaika tulevalla kaudella on 1.5.2022 (sopimuskausi: toukokuu 2022 - huhtikuu 2023). Mikäli olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta ota yhteyttä sähköpositse Eeroon.

 

Pelioikeusasiaa

- Kausipelaaminen perustuu Kontiolahti Golf Oy:n osakkeen sisältämään pelioikeuteen. Osakkeen/ pelioikeuden voi myös vuokrata.

- Kausipelimaksun voivat tilata/maksaa ilman pelioikeutta:

•                         juniorit (vuonna 2001 ja myöhemmin syntyneet)

•                         opiskelijat (alle 30v, päätoimiset)

•                         aloittavat golffarimme (Karelia Golfin green card -kurssilaiset, 1. ja 2. pelikesä)

- Vuokrattavana olevista pelioikeuksista saat tietoa Eerolta.  Osakkaat, jotka olette antamassa vuokralle pelioikeuksia tai pelaajat, jotka haluatte vuokrata pelioikeuksia, ottakaa yhteyttä Eeroon. Välitän tiedot vuokrattavina olevista pelioikeuksista ja osakkeista sähköpostitse.

 

Kausipelaajien etuudet

- Peliaikojen ajanvaraus on mahdollista 31 päivää aiemmin, normaalisti 7vrk.

- Kausipelaajien vieraat Kontioniemessä saavat Green feestä 10€ alennuksen.

- Kausipelaajat saavat etuuksia ja alennuksia myös muilla Itä-Suomen kentillä (Järvi-Suomen Golfkortti).

- Lisäksi kausipelaajat saavat alennuksia polettikorteista Kontioniemessä ja Pilkonpuistossa sekä golfautojen vuokrista Kontioniemessä.

 

Kausipelimaksuja voitte maksaa myös liikuntaseteleillä sekä erissä. Sovi asiasta erikseen eero.monkkonen@kareliagolf.fi

 

Mukavaa golfkautta toivottaen,

Eero Mönkkönen, va. toimitusjohtaja, Kontiolahti Golf Oy

eero.monkkonen@kareliagolf.fi, 044 2687878