×

Change Language

FI EN
×
×

 

03.03.2022

Kontiolahti Golf Oy hallitus tiedottaa: kausipelimaksut ja muut kevään ajankohtaiset asiat

Tervehdys,

Kaikki varmaan olemme seuranneet viime päivien rankkoja uutisia, jotka helposti vievät ajatukset ahdistaviin mielikuviin. Tästä kaikesta maailman myllerryksestä huolimatta tai ehkäpä juuri sen johdosta on syytä pitää kiinni normaalista elämästä ja kohdentaa tekemistä sellaiseen, joka vie välillä ajatukset miellyttävimpiin asioihin.  Tässä uutisia kenttäyhtiön hallituksesta.

 

Kausipelimaksut

Hallitus päätti asiaa pohdittuaan pitää pelimaksut niin kausipelaajien kuin vieraspelaajienkin osalta viimevuotisella tasolla. Monet kustannukset ovat jo nyt nousseet ja kaikki merkit viittaavat siihen, että hinnat edelleen nousevat. Töitä yhteistyökumppanuuksien eteen on tehty ja odotamme, että kausipelimaksukertymä on vähintään viime vuoden tasoa. Myös kustannuksia tarkastelemme tiukalla kammalla. Näin uskomme selviävämme vuodesta.

Kausipelimaksujen laskutus tehdään sähköisesti, kuten jo seuran jäsenmaksujen osalta on tehty. Postitus lähtee viikolla 10. Samassa yhteydessä tiedotamme maksukäytännöistä ja mm uudesta mahdollisuudesta valita vuosisopimus, joka pitää sisällään pelioikeuden kesällä Kontioniemeen ja talvella hallille, laskutus kuukausierinä.

 

Toimitusjohtaja

Toimitusjohtajan paikka on ollut ns. hiljaisessa haussa ja jonkin verran kiinnostusta on jo ollut. Paikka pannaan avoimeen hakuun maaliskuun lopulla ja hakuaikaa on huhtikuulle. Tästä tarkemmin sitten maaliskuun lopulla.

 

Ravintola ja proshop

Ravintolan ja proshopin sopimukset jatkuvat kutakuinkin entisellään. Molemmat tahot kertonevat palveluistaan kun kevät etenee kohti kauden aloitusta.

 

Kentän peruskorjaushanke

Kentästä saimme hyvää palautetta viime kaudelta ja kuten aiemmin on kerrottu, sijoituksemme kenttärankingissa nousi selvästi vuodesta 2019. Myös Pelaaja ensin -kyselyssä käppyrät osoittavat nyt sekä omien että vieraspelaajien osalta koilliseen. Kenttämestarilla on näkemyksiä paikkojen kohennuksista edelleen. Kahdesta isommasta seikasta hallitus teki toteuttamispäätökset. Toinen on harjoitusgreenialueen rakentaminen klubirakennuksen ja kolmosen tiiauspaikkojen väliselle alueelle ja toinen on väylän yhdeksän tiiauspaikkojen siirtäminen väylän kahdeksan greenin takaa väylä kuusi back teen tuntumaan. Punainen tiipaikka säilyy entisellään.

 

Valoisin mielin kohti rakasta harrastustamme!

Reijo Ruokonen

Hallituksen puheenjohtaja, Kontiolahti Golf Oy