×

Change Language

FI EN
×
×

 

11.02.2022

Mehtimäen Golfhallin loppukauden ajankohtaiset!

Mehtimäen Golfhallin loppukauden kausikortit!

 

Ystävänpäivä lähestyy ja nyt onkin oiva tilaisuus yllättää ystävä, perheenjäsen tai puoliso liikuttavalla lahjalla. Jos et jaksa koko aikaa hiihtää niin kausikortti Mehtimäen Golfhalliin on mainio tapa piristää kevään harrastamista. Kausikorttiin kuuluu ovikoodi golfhallille, jolla pääset harjoittelemaan päivittäin 6:00-21:00.

 

Voit tilata kortin itsellesi tai esim. lahjaksi ja maksuvälineinä voit käyttää liikuntaseteleitä tai lasku / maksu golfhallin kassaan.

 

Golfhallin kevään kausikortit nyt myynnissä seuraavin hinnoin KarG jäsenille:

Aikuinen    119 €

Opiskelija  99 €

Juniori         75 €

 

Voit tilata kortin Valmennuspäällikkö Toni Laakkoselta

toni.laakkonen@kareliagolf.fi / Viestillä 0400259944!

 

Tervetuloa aloittamaan golfkautta 2022 golfhallille tai vain kokeilemaan ennen kevään pelireissuja, että vieläkö sitä osuu palloon – Golfhallilla nähdään!

 

Golfhallin simulaattorivuorot

 

Golfhallin simulaattori on avoinna ja varattavissa kaikille golfinpelaajille. Sinulla ei tarvitse olla Golfhallin kausikorttia, että voisit tulla simulaattorille pelaamaan. Varaaminen onnistuu myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan laitat viestiä Tonille / Akille.

 

Golfhallilla nyt uutena simulaattorina Flightscope Mevo + järjestelmä! Päivityksen myötä kenttiä on tarjolla yli 60, joten valinnanvaraa löytyy ensi kertalaisesta aina kokeneempaan simulaattorikävijään. Teimme samalla myös lyöntitilaan laajennuksen ja tila riittää pidemmillekin pelaajille. Kierroksen pelaa kahden hengen ryhmässä noin 2 h

 

 

Hinnasto simulaattorille:

Golfhallin kausikorttilaisille:   15 € / h

KarG Jäsen                                    20 € / h

Vieraat                                           30 € / h

 

Karelia Golfin jäsenille myös erikoisetuna aikaisen linnun aamupelit simulaattorilla 10 € / h aina arkisin kello 8.00–14.00 ja sinulla ei tarvitse olla golfhallin kausimaksua!

 

Varauskalenterin tilanteen näet: https://www.varaavuoro.com/kareliagolf

 

Varauksen voit tehdä suoraan Mehtimäen Golfhallilta (kausikorttilaiset) tai laittamalla viestiä Tonille - toni.laakkonen@kareliagolf.fi / 0400 259944 tai Akille – aki.keronen@kareliagolf.fi / 050302 5933

 

Ennen ensimmäistä pelikertaa olethan yhteydessä Toniin tai Akiin niin voidaan sopia tutustuminen laitteeseen!

 

Tervetuloa pelaamaan!

 

 

Karelia Golfin Green Card-kurssit alkavat Golfhallilla!

 

 

Yleiset Karelia Golfin Green Card -kurssit on mahdollista aloittaa jo nyt keväällä golfhallilla! Ensimmäinen treeni kerta on lauantaina 19.2 kello 15–16!

 

Hinta 100 € aikuinen, 75 € opiskelijat ja juniorit – sisältäen golfhallin rajoittamattoman käytön.

 

Opetus pitää sisällään normaalin Green Card -kurssimme sisällön: eri lyöntien sekä golfin harrastamisen perusteet ja yleisinfon välineistä.

 

Golfhallilla harjoitellaan viikoittain aina lauantaisin (paitsi lauantait 12.3 ja 16.4) kello 15–16, jolloin käydään perusteita läpi Tonin / Akin opastuksella.

 

Kurssi huipentuu toukokuussa Pilkonpuistossa ulkopelikertaan, jossa käydään läpi hiekkaeste lyönti ja kentällä pelaamisen ABC. Kevättalvella opittuja taitoja pääset heti hyödyntämään tositoimissa ja katsomaan, että miten peli lähtee sujumaan ruoholta!

 

Kurssin hyväksytty suoritus edellyttää osallistumista vähintään neljälle lauantain opetuskerralle + toukokuussa Pilkossa tapahtuvaan ulkopelikertaan.

 

Tervetuloa mukaan oppimaan ja kokeilemaan, että voisiko golf olla se sinun juttusi?  

 

Lisätiedot: Toni Laakkonen (toni.laakkonen@kareliagolf.fi tai 0400259944) tai Aki Keronen (aki.keronen@kareliagolf.fi, 0503025933)