×

Change Language

FI EN
×
×

 

11.02.2022

Golfyhteisön laskut sähköiseen muotoon – jäsenmaksut liikkeelle tiistaina 15.2.

Meillä Karelia Golfin golfyhteisössä lähetetään vuosittain tuhansia laskuja jäsenille, osakkaille, muille pelaajille ja yhteistyökumppaneille. Paperiset laskut ovat merkittävä kuluerä meille sekä luonnolle, minkä vuoksi niistä nyt luovutaan golfyhteisössämme.

Jatkossa jäsenet ja osakkaat saavat jäsenmaksulaskut, pelioikeuslaskut, ym. sähköpostitse. lähettäjänä toimii Maventa Transactions.

Toimiston väki toivoo, että jokainen jäsen käy tarkastamassa, että laskutussähköposti-ruudussa on oikea sähköpostiosoite. Laskutussähköposti löytyy kohdasta Oma Nexgolf – Omat asetukset.

Jos jäsenenä et ole saanut laskua sähköpostiisi, laskut löytyvät myös Nexgolfista kohdasta:
Oma Nexgolf – Laskut. Avoimet laskut näkyvät myös etusivulla kirjautuessasi sisään.

Jäsenillä on jatkossa myös mahdollisuus aktivoida e-lasku käyttöönsä. E-laskun voi tilata ensimmäisen laskun yhteydessä omassa verkkopankissa. Tarkemmat ohjeet saapuvat laskun mukana.

Jäsenmaksulaskut lähetämme tiistaina 15.2., joten nyt on hyvä aika toimia ja varmistaa helppo siirtymä sähköiseen laskutukseen. Mikäli jäsenellä/asiakkaallamme ei ole mahdollisuutta sähköiseen laskutukseen (ei käytössä olevaa sähköpostiosoitetta), lähetämme laskun aiempaan tapaan paperisessa muodossa. Paperisista laskuista perimme laskutuslisän 5€/lasku.

 

Karelia Golfin jäsenedut 20221) Karelia Golfin jäsenet pelaavat Pilkonpuiston par3-kentällä ilmaiseksi!

  • Karelia Golfin jäsenmaksu oikeuttaa rajattomaan pelioikeuteen (kausimaksu) Pilkonpuiston par3-kentälle – tätä ilosanomaa saa jakaa myös tutuille!


2) NexGolf Premium käytössä kaikille Karelia Golfin jäsenille ilmaiseksi


Lisäksi kauden alla ja sen aikana tiedotamme yhteistyökumppaneidemme tarjoamista erillisistä eduista Karelia Golfin jäsenille.

 

Kesän kausipelivaihtoehdoista infoa

Kesä 2022 tarjoaa jälleen paljon erilaisia mahdollisuuksia liikkumiseen ja golfin harrastamiseen. Lisätiedot tulevan kesän kausimaksuvaihtoehdoista linkin kautta Karelia Golfin nettisivuilta.

Pääpiirteittäiset ajankohtaiset infot kausimaksuasioiden osalta:

1) Kausimaksut 2022 tilattavissa

- kausipelimaksujen laskut ovat lähdössä massalaskutukseen maaliskuun alkupuolella (laskujen eräpäivä 31.3.2022). Toivoisimme suurimman osan kausimaksuista ehtivän mukaan massalaskutukseen, toki kausipelit ovat tilattavissa ja maksettavissa myöhemminkin.

- laskut tilattavissa Eerolta tai Akilta
 

2) Pelioikeusasioista

- kausipelimaksun voivat tilata/maksaa ilman pelioikeutta:

  • juniorit (vuonna 2001 ja myöhemmin syntyneet)
  • opiskelijat (alle 30v, päätoimiset)
  • aloittavat golffarimme (Karelia Golfin green card -kurssilaiset, 1. ja 2. pelikesä)

- pelioikeus: kausipelimaksun voi lunastaa muussa tapauksessa pelioikeuden omaava pelaaja. Pelioikeus sisältyy Kontiolahti Golf Oy:n osakkeeseen (esimerkiksi h- tai yritysosake). Pelioikeuden voi myös vuokrata.

- HUOM! osakkaat, jotka olette vuokraamassa pelioikeuksia tai pelaajat, ketkä haluatte vuokrata pelioikeuksia, olkaa yhteyksissä Eeroon tai Akiin. Me välitämme meille tulleet tiedot vuokrattavina/myynnissä olevista pelioikeuksista ja osakkeista sähköpostitse.
 

3) Kausipelaajien etuudet

- peliaikojen ajanvaraus auki 30 päivää aiemmin, normaalisti 7vrk

- kausipelaajien vieraat Kontioniemessä Green fee -10€

- kausipelaajille etuuksia ja alennuksia myös muilla kentillä (Järvi-Suomen Golfkortti)

- lisäksi kausipelaajille alennuksia polettikorteista Kontioniemessä sekä Pilkonpuistossa sekä golfautojen vuokrista Kontioniemessä


Kausipelimaksuja voitte maksaa myös liikuntaseteleillä sekä osamaksulla.


Mukavaa golfkautta toivotellen,

 

Eero Mönkkönen, va-toimitusjohtaja, Kontiolahti Golf Oy

eero.monkkonen@kareliagolf.fi, 0442687878

 

Aki Keronen, toiminnanjohtaja, Karelia Golf Ry

aki.keronen@kareliagolf.fi, puh. 0503025933