×

Change Language

FI EN
×
×

 

01.02.2022

Kontiolahti Golf Oy:n hallitus tiedottaa 1.2.2022:

Tervehdys yhtiön hallituksesta.

 

Toimitusjohtaja

Eero Mönkkönen otti Kontiolahti Golf Oy:n toimitusjohtajan tehtävät vastaan vuoden alussa. Eero hoitaa tehtävää osa-aikaisesti, jatkaen myös Karelia AMK:n lehtorin tehtävässä. Eero on päässyt hyvin vauhtiin tehtävässä ja tulevan kauden valmistelut ovat käynnissä; yhteistyösopimuksia varmistellaan ja kausipelimaksujen laskutus on niin ikään valmisteilla.

Eeron kanssa tehty sopimus kattaa siihen saakka, kunnes uusi toimitusjohtaja on valittu ja ottaa tehtävät vastaan, kuitenkin enintään 30.9.2022 saakka. Toimitusjohtajan paikka on herättänyt kiinnostusta ja puheenjohtaja on saanut useita yhteydenottoja siihen liittyen. Hallitus päätti, että toimitusjohtajan paikka on hiljaisessa haussa ja laitetaan laajemmin haettavaksi maaliskuussa.

 

Pelimaksut ja kausipelaajien edut 2022

Pelimaksut ja kausipelaajien edut ovat valmistelussa. Hallitus halusi vielä tarkastella kustannusten kehitystä ja naapurikenttien hinnoittelua. Kausipelaajien etujen arvioidaan pysyvän edellisvuoden tasolla, neuvotteluja mm. naapurikenttien kanssa käydään. Valitettavasti monet kentänhoitoon liittyvät kustannukset (polttoaine, sähkö, siemenet, lannoitteet… jne.) ovat merkittävästi (osa jopa 30%) nousseet ja sitä viestii myös kuluttajahintaindeksin muutokset siitä, kun viimeksi hintoja on tarkistettu. Vahvasti näyttä siltä, että pientä tarkistusta ylöspäin on pakko tehdä, mutta kenttähän oli viime kaudella ihan huikeassa kunnossa, joten mielellämme varmaan nielaisemme pienen nousun.

 

Paperiset laskut unholaan

Sekä seuran hallitus että yhtiön hallitus ovat tehneet päätöksen, että paperisista laskuista pyritään luopumaan, niin pitkälti kuin mahdollista. Jos aivan välttämättä haluat seuran jäsenmaksun ja/tai kausipelimaksun laskun paperisena, pyydä sitä erikseen. Jäsenmaksua toiminnanjohtaja Aki Keroselta (aki.keronen at kareliagolf.fi) ja kausipelimaksua va. toimitusjohtaja Eero Mönkköseltä (eero.monkkonen at kareliagolf.fi). Tarkempaa tietoa saat, kun laskutus näiden osalta lähestyy.

 

Muuta

  • Suomen Golfsenioreilla on ollut Karelia Golfissa käytössään 2 pelioikeutta (per päivä). Päätettiin SGS:n toiveesta vuokrata kaksi pelioikeutta lisää. Seuralla on kuitenkin oikeus rajoittaa pelioikeuksien käyttöä. Lähinnä rajoitukset tulevat koskemaan käyttökertoja (ettei kukaan paikallinen näillä pelaile) sekä ruuhka-aikoja, jolloin painetta kentälle on omilla kausipelaajilla. Tuotto yhtiölle on lähes green feen luokkaa. Monet KarG:n jäsenet käyttävät vastaavia pelioikeuksia monilla vieraskentillä.
  • Väylän 9 keltaisen ja valkoisen tiiauspaikan siirtoa valmisteleva puunkaato on katselmoitu yhdessä kenttämestarin, kenttätoimikunnan pj:n, Kontiolahden kunnan ympäristöpäällikön ja hallituksen pj:n kesken. Samalla raivataan puustoa väylän 8 oikeasta reunasta. Väylän 9 tiiauspaikat (pois lukien punainen tiipaikka) siirtyvät jossain vaiheessa väylän 6 back teen tuntumaan. Nyt tehdään puuston poisto, tiipaikkojen ja väylän rakentamisesta päätetään erikseen taloustilanteen mukaan.

 

Reijo Ruokonen

Kontiolahti Golf Oy

Hallituksen puheenjohtaja