×

Change Language

FI EN
×
×

 

28.01.2022

Rajoitukset muuttuvat, Golfhalli avoinna jälleen!

Koronaohjeistukset muuttuvat ja palaamme kohti normaalimpaa päiväjärjestystä. Mehtimäen Golfhalli täten normaalisti avoinna keskiviikkoisin ja lauantaisin 29.1. alkaen! Tarkemmat aukioloajat voit tarkistaa aina nettisivuiltamme! Koronarajoitukset kevenevät ja se tarkoittaa, että hallille pääsevät myös muutkin kuin kausikorttilaiset ja tapahtumia voidaan rajatusti avata myös aikuisryhmille. Tämä tarkoittaa, että 2.2 keskiviikkona laitetaan senioriaamut käyntiin kello 9.00–11.00 ja Midasten harjoitukset käynnistetään lauantaina 5.2. klo 12-13. Tervetuloa hallille liikkumaan, harjoittelemaan, kisailemaan ja viihtymään!

 

Golfhallin simulaattori:

 

'Päivä pidentyy kukonaskelin joka päivä ja laitoimme nyt Golfhallin simulaattorille aikaisen KarG-jäsenen tarjouksen: joka arkipäivä 6.00–14.00 simulaattori tunnit ovat nyt vain 10 € / h. Normaalisti kausikorttilaisille 15 € / h ja jäsenille 20 € / h. Laitahan herätyskello soimaan ja tule peleille yksin tai muiden aamuvirkku kavereiden kanssa! Varauskalenterin tilanteen näet: Varauskalenteri. Varauksen voit tehdä kausikorttilaisena suoraan golfhallilla! Mikäli sinulla ei ole Golfhallin kausikorttia voit myös varata simulaattorin laittamalla viestiä Tonille tai Akille. Tervetuloa pelaamaan uudistetulla simulaattorillamme!

 

Aikuisvalmennuksen ryhmät sekä juniorien avoimet ryhmät käynnistävät toimintansa

 

Aikuisvalmennusryhmät jatkavat toimintaansa viikolta 5 eteenpäin. Uusia ryhmiä perustetaan koko ajan, joten jos olet miettinyt ryhmässä treenausta niin kannattaa laittaa viestiä Tonilla ja kysyä avoimista paikoista. Ryhmissä on 2–4 henkilöä. Ryhmiä voidaan muodostaa kavereiden kesken tai jos olet tulossa yksin, niin Toni katsoo tason mukaan sinulle sopivan ryhmän missä on mukava harrastaa ja oppia uusia golftaitoja! Lisätietoja voit kysyä suoraan Valmennuspäällikkö Tonilta ja hinnastoihin pääset: Hinnasto

Tervetuloa mukaan virittämään golfpeli valmiiksi tulevaa golfkautta varten!

Samoin helmikuun alusta käynnistävät toimintansa myös Karelia Golfin junioreiden avoimet harjoitusryhmät. Kilparyhmät ovat harjoitelleet jo marrastkuulta, mutta nyt kaikille junioreille avoimet "Lapset&vanhemmat-ryhmä", "Aloita golf!-ryhmät" sekä harrasteryhmät pääsevät myös käynnistämään toimintansa. Aki on ollut yhteydessä ilmoittautuneisiin junioreihin/vanhempiin, mutta toki mukaan otetaan vielä uusia tulijoita! Mikäli siis junioriryhmiin osallistuminen kiinnostaa, olkaa suoraan yhteyksissä Akiin. Toki kesän ryhmiin otetaan mukaan junioreita myös myöhemmin keväällä. Tervetuloa mukaan oppimaan ja innostumaan!

 

Mukavia harjoituksia kaikille ja olkaa yhteyksissä, me palvelemme mielellämme!

 

Toni Laakkonen, pro/valmennuspäällikkö

puh. 0400259944

email: toni.laakkonen@kareliagolf.fi

 

Aki Keronen, toiminnanjohtaja

puh. 0503025933

email: aki.keronen@kareliagolf.fi