×

Change Language

FI EN
×
×

 

05.01.2022

Hyvää alkanutta vuotta golfyhteisöllemme!

Hyvää alkanutta vuotta golfyhteisöllemme!

Alkaneen vuoden valmistelut on jo aloitettu golfyhteisössämme seuran, eli Karelia Golf Ry:n hallituksen istuttua vuoden 2022 ensimmäistä kokoustaan. Tärkeimpänä asialistalla oli golfyhteisömme uudistuvaan johtoon liittyvät linjaukset ja päätökset.

KarG yhteisön (KarG, Kontiolahti Golf Oy, Pilkonpuisto Golf Oy) johto selkiytyy. Kontiolahti Golf Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Reijo Ruokonen (kuvassa keskellä) ja va. toimitusjohtajana Eero Mönkkönen (vasemmalla). Kenttäyhtiön hallitus päättää tammikuun aikana, kuinka toimitusjohtajakysymyksessä edetään. Mönkkösen sopimus kestää siihen saakka, kunnes uusi toimitusjohtaja on valittu ja ottaa tehtävän hoitaakseen, kuitenkin enintään 30.9. saakka.

Karelia Golfin hallitus valitsi varapuheenjohtajaksi Arttu Taposen (oikealla). Taponen ottaa seuran puheenjohtajan tehtävät vastuulleen niin kauan kuin Mönkkösen toimitusjohtajuus jatkuu. Seuran toiminnanjohtajana jatkaa Aki Keronen.

Yhtiön osakkaiden ja seuran jäsenistön keskuudessa on kasvavassa määrin toivottu asioiden tarkastelua koko golfyhteisön näkökulmasta. Ruokonen ja Taponen haluavat vastata toiveeseen ratkaisulla, jossa yhtiön ja seuran puheenjohtajat ja operatiiviset johtajat muodostavat johtoryhmän, joka tarttuu akuutteihin kysymyksiin. Riittävä tiedonkulku ja kokonaisuuden huomiointi halutaan turvata puuttumatta organisaatioiden selkeään työnjakoon.

Mukavaa alkanutta golfvuotta toivottaen,

 

Reijo Ruokonen

0400 576 040