×

Change Language

FI EN
×
×

 

28.10.2021

Golfhalli avaa ovensa kausikorttilaisille!

Golfhalli avoinna kausikorttilaisille!

Ulkokausi golfin parissa alkaa olla loppusuoralla, mutta pelit jatkuvat sisätiloissa Mehtimäen Golfhallilla!

Golfhalli avaa ovensa 1.11.21 kausikorttilaisille. Hankkimalla kausikortin saat golfhallille oman henkilökohtaisen ovikoodin, jolla pääset harjoittelemaan 6.00-21.00 täysin omien menojesi mukaan! Koodi toimii 21.00 asti, mutta golfhallilla voi harjoitella vielä tuonkin jälkeen.

Kausikorteissa on myynnissä normaali kausimaksu, johon kuuluu ovikoodi ja tilojen käyttö, mutta jos luulet, että pelkkään verkkoon lyöminen alkaa kyllästyttää jossain kohtaa pitkää talvea tai et haluaisi aina kantaa mailojasi mukana hallille vaan voisit säilyttää niitä siellä niin tutustu ihmeessä Golfhallin VIP-kausimaksuun!  

Golfhallin hinnastoon pääset tästä!

Lisätiedot tuotteista ja kausikorttien tilaus sekä ovikoodit saat kätevästi Valmennuspäällikkö Toni Laakkoselta / toni.laakkonen@kareliagolf.fi / 0400 259944

 

Golfhalli avautuu virallisesti keskiviikkona 1.12.2021!

Golfhalli avaa virallisesti ovensa joulukuun alussa, mutta silloinkin supistetuin aukioloajoin.

Katso tarkemmat aukiolotiedot tästä!

Matalan kynnyksen ryhmät (Senioriaamu, Naisten tunti, Midi-tunti) on tarkoitus käynnistää syksyn aikana ja niistä tiedotamme vielä erikseen.

 

Aikuisvalmennusryhmät starttaavat marraskuun puolessa välissä!

Suositut aikuisvalmennuksen ryhmät aloittavat taas toimintansa marraskuun 15. päivä. Harjoitusryhmien lähtökohtana on koota n. 2–4 suunnilleen samalla pelitasolla pelaavaa henkilöä harjoitusryhmään. Ryhmiä käynnistetään kysynnän mukaan ja jos sinulla on oma porukka jo kasassa niin voitte tiedustella suoraan Tonilta mahdollista treeniaikaa.

Treenipaketit ovat 10 kerran kokonaisuuksia, ja ensimmäinen setti alkaa marraskuussa ja kestää helmikuulle ja toinen setti pyörähtää käyntiin helmikuussa ja kestää toukokuulle. Kaikkiin treenipaketteihin kuuluu Mehtimäen Golfhallin kausimaksu.

Lisätiedot valmennuksesta, kalenterin ja hinnaston löydät täältä! 

 

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille!